Marţi, 19 martie 2024 - 9:45:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AFI Palace Ploieşti anunţă deschiderea Nargila Steakhouse


17 februarie 2015

Joi, 19 februarie 2015, se va inaugura oficial restaurantul Nargila Steakhouse în Zappa Club & Lounge din AFI Palace Ploieşti.

Nargila Steakhouse va veni în întâmpinarea clienţilor AFI Palace Ploieşti cu un concept nou, inspirat atât din specificul ce l-a consacrat, cât şi de autenticitatea clubului Zappa.

“AFI Palace Ploieşti este locul în care diversitatea brandurilor se îmbină perfect cu aşteptările clienţilor noştri. Tocmai de aceea, deschiderea Nargila Steakhouse în centrul nostru comercial este o dovadă a faptului că ne dorim să oferim în permanenţă servicii de cea mai bună calitate. Ploieştenii au acum un motiv în plus să ne treacă pragul şi să se bucure de experienţe culinare inedite”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploieşti.

Odată cu lansarea restaurantului din Zappa Club & Lounge, Nargila Steakhouse ajunge la ce-a de-a patra locaţie din România şi prima din oraşul Ploieşti. Conceptul original Nargila îmbină bucătăria orientală cu cea internaţională, iar în Zappa Club&Lounge acesta va aduce o serie de elemente de noutate.

Astfel, ploieştenii se vor putea delecta cu preparate alese din carne de vită, pui sau miel, salate, burgeri, garnituri, dar şi deserturi variate, bucurându-se totodată de ambianţa placută pe care Zappa Club&Lounge o oferă clienţilor săi în fiecare zi.

Înca de la deschidere, ploieştenii găsesc în Zappa Club&Lounge cele mai bune opţiuni de petrecere a timpului liber, de la concerte cu artişti cunoscuţi, trupe live şi club, până la jocuri antrenante precum bowling, billiard sau snooker.

Pentru detalii suplimentare şi noutăţi despre AFI Palace Ploieşti, puteţi accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook, AFIPalacePloiesti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro