Joi, 28 martie 2024 - 4:56:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AFI Palace Ploieşti organizează un super concert cu ocazia zilei de 8 martie


4 martie 2015

 În această primăvară, AFI Palace Ploieşti a pregătit surprize inedite şi momente de răsfăţ pentru toate doamnele şi domnişoarele care trec pragul centrului comercial.

Cu ocazia zilei de 8 martie, AFI Palace Ploieşti împreună cu Pro Fm, vor organiza un concert inedit susţinut de unii dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului.

Fiind deja un eveniment cu tradiţie, Pro FM Super Girl este organizat în fiecare an ca o dovadă de apreciere pentru toate clientele AFI Palace Ploieşti. Anul acesta vor urca pe scenă Doddy, Vescan, Melina, Liviu Teodorescu, Adda şi Anda Adam şi ne vor încânta cu cele mai noi hit-uri, dar şi cu piesele care i-au consacrat.

De asemenea, pentru a celebra primăvara, AFI Palace Ploieşti s-a transformat în locul potrivit pentru a găsi cele mai inspirate cadouri, trecătorii fiind întâmpinaţi cu un târg inedit de Mărţişor.

Pentru iubitoarele de modă, AFI Palace Ploieşti a pregătit o promoţie inspirată de venirea primăverii. Astfel, la cumpărături de minim 200 Lei în perioada 1-9 martie 2015, clientele AFI Palace Ploieşti pot câştiga una dintre cele 9 ţinute fashion ale Babei Dochia oferite de brandurile Lee Cooper, Time Out şi Kenvelo, înscriindu-şi bonul de cumpărături pe site-ul www.afipalaceploiesti.ro.

Nu în ultimul rând, venirea primăverii va fi sărbătorită printr-o serie de evenimente şi concerte găzduite de Zappa Club & Lounge, printre care se numără evenimentul susţinut de exoticul Dj Jose Maria Ramon în data de 7 martie 2015 şi concertul oferit de către Valentin Dinu, pe 8 martie.  Cu această ocazie, toate doamnele şi domnişoarele vor avea intrarea gratuită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro