Vineri, 29 martie 2024 - 5:21:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O primărie s-ar putea închide pentru ca angajaţii pleacă la...căpşuni


15 martie 2015

Primăria Drînceni, judeţul Vaslui, ar putea rămâne fără jumătate din angajaţi şi s-ar putea închide. Majoritatea pleacă la cules căpşuni în Spania şi spun că nu se pot descurca cu salariile de doar câteva sute de lei, potrivit Ştirile TVR.

„Am un copil de 2 ani şi 3 luni, fac naveta. Sunt foarte multe cheltuieli, este chiar imposibil”, spune una dintre angajate, care arată că salariul de 950 de lei nu îi ajunge pentru a trăi decent.

Un alt angajat spune că salariul său e de doar 600 de lei şi că nu se poate descurca, „la căpşuni e 1.000 de euro, e altceva”. Inclusiv contabilul-şef al primăriei, în pragul pensionării, vrea să plece la muncă în străinătate.

Primarul comunei Drînceni, Gelu Pecheanu, spune că ştie că e greu şi că salariile funcţionarilor sunt foarte mici, însă dacă angajaţii săi pleacă va pune lacăt pe instituţia pe care o conduce.

În total, 10 angajaţi vor pleaca la muncă în străinătate şi vor câştiga 1.200 de euro la cules căpşuni în Spania şi până la 2.000 de euro în sere din Germania.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro