Marţi, 23 aprilie 2024 - 9:14:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuri de muncă în străinătate pentru şoferi. Top oferte în 2015


10 aprilie 2015

Şoferii români sunt căutaţi de zeci de companii din străinătate. Majoritatea angajatorilor propun salarii de peste 1500 de euro pe lună.

În acest articol, dăm detalii despre cele mai bune locuri de muncă disponibile şoferilor români, în ţări ca Germania, Franţa sau Olanda.

Important! Cei care vor să aplice la aceste joburi trebuie să îşi facă mai întâi un CV, aici.

Locuri de muncă în străinătate pentru şoferi care au doar permis de conducere categoria B

Şofer în Londra sau Paris. Şoferii trecuţi de 25 de ani, cu minimum trei ani experienţă de şofat şi o stare de sănătate bună pot aplica pentru un post de şofer în Londra sau Paris, scos la concurs de compania 23 DRIVERS Ltd. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Şofer în Germania. Şoferii care au permis de conducere categoria B pot aplica şi la un job ce presupune efectuarea de curse cu microbuze de marfă în regim de curier expres în interiorul Germaniei, dar şi în unele state din vestul Europei. Salariul este de peste 1500 de euro, iar candidatul NU trebuie neapărat să ştie limba germană. Se oferă bonusuri pentru depăşirea targetului lunar. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Locuri de muncă în străinătate pentru posesorii de permis C / C+E

Şofer la firma belgiană Groep H. Essers. Posesorii de permic C E se pot înscrie pentru cele 10 joburi scoase la concurs de această companie belgiană cu circa 3600 de angajaţi, în 12 ţări din Europa. Candidaţii trebuie să aibă atestat, ADR şi să aibă experienţă ca şoferi de TIR. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Şofer în Danemarca, Germania, Norvegia, Suedia. Sunt scoase la concurs 5 joburi, la care pot candida posesori de permis de conducere categoria C E. Candidaţii trebuie să aibă experienţă în trafic internaţional şi să nu fi avut vreodată permisul suspendat din cauza consumului de băuturi alcoolice. Mai multe detalii găsiţi AICI.

Şofer pentru compania olandeză Jan de Rijk Logistics. Compania olandeză caută 8 şoferi, posesori de permis CE, cu certificat de transport rutiere de marfă şi certificat de formare ADR. Salariul este de peste 1500 de euro pe lună. Mai multe detalii găsiţi AICI.

Alte locuri de muncă în străinătate pentru şoferi români sunt listate AICI.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro