Vineri, 29 martie 2024 - 12:33:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mai multe magazine online din România acceptă plata cu Bitcoin


29 aprilie 2015

Vola.ro, PcGarage, ComputerGames.ro, F64, Fly-go.ro sau Kartela.ro se numără printre comercianţii care acceptă plata produselor cumpărate, cu monede Bitcoin.

Plata este posibilă datorită platformei de plăţi Netopia mobilPay care le oferă comercianţilor varianta de a accepta plăţi în Bitcoin.

“În urma implementării, care nu presupune costuri sau eforturi suplimentare de dezvoltare din partea comercianţilor, clienţii pot achita cu Bitcoin orice serviciu sau produs disponibil în oferta magazinului. Mai mult, pentru a încuraja ecosistemul Bitcoin şi a impulsiona plăţile cu criptomoneda, Netopia mobilPay oferă, în primul an de la implementare, un comision de  0,5% la plata prin Bitcoin”, au explicat reprezentanţii platformei de plăţi.

Antonio Eram, CEO al platformei de plăţi, a declarat că atunci “când am pornit la drum nu ne aşteptam la rezultate excepţionale, pentru că plata cu Bitcoin nu generează beneficii enorme pentru useri şi comercianţi. Însă tehnologia din spatele său este extraordinară, reprezintă următorul pas în tot ceea ce înseamnă online. Ne bucură şi ne surprinde deschiderea pe care o au comercianţii români faţă de Bitcoin”.

Potrivit lui Eram, orice comerciant online partener mobilPay, indiferent de produsele sau serviciile pe care le vinde, poate integra plata cu Bitcoin, tot procesul durând doar câteva ore.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro