Vineri, 29 martie 2024 - 12:53:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Târg de flori la AFI Palace Ploiesti


1 mai 2015

În perioada 1-10 mai 2015, AFI Palace Ploieşti, cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova va organiza în parcarea centrului comercial Târgul de Flori, prilej ce le va oferi ploieştenilor posibilitatea de a alege şi achiziţiona flori sau plante decorative, atât pentru amenajarea grădinilor şi spaţiilor exterioare, cât şi pentru interiorul locuinţelor.

Expozanţi din Prahova, Dâmboviţa, Tulcea şi Piteşti îşi vor aştepta vizitatorii cu oferte variate şi vor transforma parcarea centrului comercial într-un adevarat paradis al florilor.

Mai mult, reprezentanţii Societăţii de Gospodărire Urbană Ploieşti vor aduce expoziţia cu care au câştigat locul 3 la Simfonia Lalelelor de la Piteşti.

 Expoziţia de Flori va da startul Târgurilor de Vară organizate de AFI Palace Ploieşti pentru clienţii săi, evenimente tematice menite să ofere diversitate, precum şi soluţii practice adaptate cât mai multor nevoi.

„Începem sezonul estival cu multă energie şi surprize inedite. Ne-am propus ca în următoarea perioadă să organizăm mai multe târguri de acest fel şi să oferim ploieştenilor un motiv în plus de a ne trece pragul. De asemenea, luna aceasta ne aşteptăm la un număr cât mai mare de vizitatori şi în acest sens am pregătit un program cu totul special.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploieşti.

Cei care nu vor pleca din Ploieşti de 1 Mai, se pot relaxa la terasele recent amenajate din centrul comercial, pot merge cu prietenii sau familia la film sau pot alege să îşi petreacă seara la un concert inedit susţinut de trupa ASHA şi Laurenţiu Guran în Zappa Club&Lounge.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro