Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:12:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie


1 iunie 2015

Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie. Cu ocazia zilei copilului vă oferim câteva sugestii pentru un cadou inspirat pentru micii sărbătoriţi.

Site-ul emag.ro oferă o gamă largă de produse pentru toate vârstele, de la bebeluşi la şcolari, iar reducerile sunt consistente. Mai jos, vă prezentăm câteva dintre cele mai inspirate, dar şi avantajoase ca preţ, cadouri pentru cei mici.

Dacă vreţi să vă faceţi bebeluşul fericit, atunci vă recomandăm această serie de produse, majoritatea având reduceri importante, de peste 20%, dar şi preţuri foarte convenabile. De la maşinuţe la jucării de pluş, le găsiţi pe toate AICI.

Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie.

Cadouri pentru băieţi

Pentru băieţeii care nu merg încă la şcoală, un set de construcţie, cum ar fi cele produse de celebra companie suedeză LEGO, este cadoul perfect. Jucăriile sunt de o calitate excelentă şi pot stimula creativitatea oricărui copil. Puteţi găsi cele mai inedite seturi AICI.

Pentru copiii puţin mai mari, dar cu spirit activ, vă recomandăm colecţia de skateboard şi role. Cu un design modern şi durabil, aceste jucării nu sunt deloc scumpe, de exemplu, cel mai ieftin skateboard costă 79 de lei, iar cea mai accesibilă pereche de role – 149 de lei. Puteţi cumpăra ce căutaţi de AICI.

Dacă băiatul dumneavoastă vă cere de multă vreme un laptop, atunci puteţi apela cu încredere la această ofertă. Un sistem Lenovo IdeaPad, cu procesor Dual-Core, la 1,35 GHz, costă doar 899 de lei, în timp ce un Asus, care rulează la 2,16 GHz, este disponibil de la 1.149 de lei. Ambele produse sunt excelente pentru copiii care vor să facă primii paşi în lumea calculatoarelor. Le puteţi achiziţiona de AICI.

Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie. Cadouri pentru fete

Cum azi e prima zi de vară, trotinetele sunt la mare căutare. Magazinul online eMag oferă o serie colorată, la preţuri avantajoase. Pe lângă trotinete, sunt discount-uri importante şi la biciclete, triciclete şi căşti de protecţie, multe fiind destinate fetiţelor. Puteţi consulta întreaga ofertă AICI.

Pentru copiii care ştiu deja să citească, un eBook este cadoul perfect. O astfel de platformă digitală costă cel puţin 99 de lei, însă este un cadou durabil şi extrem de util. Design-ul modern al acestor gadget-uri va fi cu singuranţă pe placul micuţilor. Le găsiţi AICI.

Dacă vreţi să mulţumiţi mai mulţi copii cu acelaşi cadou, atunci puteţi alege un produs din categoria jocuri şi puzzle. Twister sau Monopoly sunt doar două dintre cele mai cunoscute jocuri de grup din oferta eMag, iar preţurile lor sunt foarte avantajoase, 77 de lei, respectiv 109 lei. Multe alte jocuri amuzante sunt disponibile AICI.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro