Joi, 25 aprilie 2024 - 1:34:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


LIKE pentru o şcoală AdePlast


16 iulie 2015

"Dă Like pentru ca Adeplast să-ţi recondiţioneze şcoala

Deşi vorbim rar despre implicarea noastră în zona socială, avem proiecte, ne asumăm responsabilităţi sociale în toate colţurile ţării. Acum însă a venit vremea ca AdePlast să facă public un astfel de program, şi nu pentru că ne-am schimbat filozofia în ceea ce priveşte comunicarea. De aceasta dată trebuie sa comunicăm programul ”Like pentru o şcoală AdePlast”,  pentru ca cei care pot beneficia de ajutorul nostru să afle de intenţia noastră şi să se implice activ în bunăstarea comunităţii lor.

Provocarea Holcim: ieri terenul de sport, azi şcoala AdePlast

Am acceptat o provocare din partea celor de la Holcim şi ne-am asumat sprijinirea a trei şcoli, câte una în fiecare judeţ unde se află platformele noastre industriale: Prahova, Bihor şi Neamţ. Selecţia şcolilor se va face printr-un concurs pe Facebook. Astfel, şcolile vor putea fi înscrise în competiţie de către elevi, profesori sau părinţi, iar şcoala care va primi cel mai mare număr de aprecieri („LIKE”) va fi premiată de AdePlast prin construcţia, reconstrucţia sau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrală a unui corp de clădire, construcţia unui teren de sport etc.). Ne dorim să implicăm comunităţile locale, să facem conştienţi pe cât mai mulţi oameni de faptul că pot face bine cu puţin, doar să la pese, să se implice.

S-a dat drumul la ”LIKE-uri”

Pe 1 iulie au început înscrierile pentru concursul "LIKE pentru şcoala AdePlast". Înscrierile se fac pe pagina de Facebook a AdePlast unde vor fi postate poveştile şi fotografiile şcolilor care trebuie recondiţionate.  Şcoala cu cele mai multe voturi (LIKE-uri) va fi desemnată câştigătoare la finele lui 2015. În funcţie de aprobările obţinute, Adeplast doreşte să înceapă lucrările pentru renovare la începutul lui 2016.

AdePlast îşi provoacă la responsabilitate socială competitorii

AdePlast este lider de piaţă în mai multe domenii de activitate. Implicarea noastră într-un proiect social care are la bază ideea de stimulare a educaţiei în rândul tinerilor români, sperăm să mişte întreaga piaţă; efortul uman în acest sens să se regăsească şi la alţi competitori de-ai noştri.

Ştim cu toţii că în sectorul construcţiilor sunt companii puternice care ar putea să facă mult bine, chiar şi cu o implicare minimă. Mai mult, noi spunem că nu eşti o companie românească demnă şi nu meriţi să ai produse achiziţionate de români, dacă nu te implici social în România.

Vrem sa monitorizăm şi să convingem companiile din zona construcţiilor, pe cele care fac profit, să returneze ceva şi comunităţilor unde-şi desfăşoară activitatea. Fiecare manager sau antreprenor îşi face treaba doar pe jumătate dacă nu are în vedere şi această componentă. Responsabilitatea socială trebuie sa devină o prioritate pentru orice manager sau antreprenor din România. Pentru asta trebuie ca aceşti oameni să conştientizeze întâi această realitate şi să o includă constant în planurile lor de business.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.
Oradea. Capacitatea de producţie este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  şi tencuieli decorative pe an  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă şi capacitatea de producţie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.
Ploieşti. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă  fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.
Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii. "

Sursa. comunicat de presă AdePlast


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro