Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:11:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cât costă cel mai scump apartament din Bucureşti


23 august 2015

Cel mai scump apartament din Bucureşti scos la vânzare în luna august costă 2,9 milioane de euro plus TVA, informează incont.stirileprotv.ro.

Apartamentul este un duplex ce ocupă ultimele două niveluri ale unui imobil cu cinci etaje din cartierul Primăverii.

Locuinţa se întinde pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, iar fiecare nivel beneficiază de câte o terasă generoasă, ambele însumând peste 200 de metri pătraţi.

Blocul este ridicat într-o zonă exclusivistă, pe o stradă din cartierul Primăverii cu acces restricţionat publicului. Are două locuri de parcare în garajul subteran.

Spaţiul locuibil propriu-zis este la primul nivel – zona de living, biroul, cele trei dormitoare (dotate cu dressing şi propria baie), bucătăria şi două băi, în timp ce la nivelul superior este zona dedicată hobby-urilor – sala de fitness şi foişor.

„Dedicate unui segment destul de restrâns de clienţi, astfel de proprietăţi nu au fost la fel de afectate de criză ca cele accesibile maselor. Pe de altă parte, vedem anual doar câteva astfel de tranzacţii, pe care proprietarii arareori le doresc mediatizate”, a declarat Răzvan Muntean, general manager imopedia.ro, citat de incont.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro