Joi, 28 martie 2024 - 3:38:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuri de muncă în Dubai şi în Abu Dhabi


7 aprilie 2016

Românii care îşi doresc să lucreze într-o ţară exotică au acum la dispoziţie zeci de locuri de muncă scoase la concurs de angajatori din Dubai şi din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Iată cele mai interesante oferte de muncă în Emirate:

O companie de recrutare a forţei de muncă este în căutarea a 15 persoane care să lucreze că hostess în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Angajaţii vor lucra în clubul de lux People by Crystal. Trebuie să cunoască limba engleză şi să fie persoane prezentabile. Joburile oferite sunt full time.

Salariul de bază este de 1.100 de dolari pe lună, la care se adaugă o alocaţie pentru masă de 96 de dolari. Cazarea, transportul şi uniforma sunt oferite de companie şi nu trebuie să fie plătite de angajat.

Angajaţii vor avea şi asigurare medicală şi 30 de zile de concediu anual plătite.

AICI puteţi afla mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă şi puteţi aplica.

O firmă din Dubai specializată în antrenamente personale a scos la concurs două posturi de antrenori personali. Locurile de muncă sunt full time.

Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de limba engleză, să fie prietenoşi, zâmbitori, să aibă cunoştinţe de fitness şi să se poată adapta uşor la condiţiile de muncă.

Responsabilităţi: antrenamente personale cu clienţi în studioul firmei, introducerea datelor clienţilor în computer, consilierea clienţilor în privinţa dietei, menţinerea curăţeniei la locul de muncă. Se lucrează 6 zile pe săptămână, 6 ore pe zi.

Salariul este de peste 1.500 de euro pe lună. Cazarea este asigurată de angajator.

AICI puteţi afla mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă şi puteţi aplica.

O companie imobiliară din Dubai angajează 5 brokeri. Joburile sunt full time.

Responsabilităţi: determinarea preţurilor proprietăţilor imobiliare, compararea proprietăţilor, intermediere în negocierile dintre investitori, cumpărători şi vânzători, realizarea unor liste cu proprietăţi de vânzare, cu modalităţi de finanţare şi cu oportunităţi de investiţii, pregătirea documentelor, promovarea vânzării anumitor proprietăţi prin reclame.

AICI puteţi afla mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă şi puteţi aplica.

O agenţie de recrutare dedicată exclusiv personalului medical caută 20 de persoane care să lucreze ca asistenţi medicali şi ca fizioterapeuţi în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Angajaţii vor lucra într-un spital din Dubai. Candidaţii trebuie să cunoască limba engleză. Cazarea, transportul şi biletul de avion sunt plătite de angajator.

AICI puteţi afla mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă şi puteţi aplica.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro