Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:09:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un om de afaceri prahovean cere, autorităţilor statului, să fie lăsat să lucreze - II


17 noiembrie 2016

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi ales să fiţi alături de mine prin retransmiterea scrisorii deschise.

După patru ani în care am trecut prin toate frustrările pe care ţi le poate cauza sentimentul că ţi se întâmplă o nedreptate şi nu poţi să faci nimic să schimbi ceva,  aproape că nu am mai avut putere să mă bucur de sentinţa pe care am primit-o ieri. În toată această perioadă am înţeles mai bine cum funcţionăm instituţional ca ţară, cât de greu ne este ca să ne asumăm răspunderea şi să avem curajul să recunoastem că am greşit. Este mai uşor să “pasăm” responsabilitatea.

Ei bine, după o lungă săptămână de asteptare, a venit şi ziua în care instanţa s-a pronunţat definitiv şi irevocabil pe cazul meu, caz adus la cunoştinţa tuturor prin scrisoarea deschisă pe care am făcut-o publică la data de 7 noiembrie 2016.

Instanţa Curţii de Apel Ploieşti care mi-a judecat cazul, a dat ieri o soluţie favorabilă companiei pe care o detin. Le mulţumesc judecătorilor care s-au aplecat asupra probelor de la dosar şi vreau să cred cu tărie că decizia instanţei de judecată ar fi fost aceeaşi şi fără să fi formulat scrisoarea deschisă. Am vrut să cred şi am crezut că justiţia va judeca drept, şi aşa a fost! Datorită acestei sentinţe, cei aproape 100 de angajaţi vor putea încasa salarii în continuare, iar eu  voi avea energia de a dezvolta în continuare activitatea antreprenorială cu această companie.

Mulţumesc presei locale în special care, prin preluarea şi distribuirea dezinteresată a scrisorii mele deschise, mi-a produs o surpriză extrem de plăcută. Trăiesc un sentiment de speranţă în ceea ce priveşte comunitatea din care facem parte şi pentru care fiecare, în felul său, încercăm să aducem plusvaloare.

Dacă vreţi, aceasta a fost marea mea descoperire: că există o comunitate care poate reacţiona corect în faţa unei nedreptăţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro