Joi, 18 aprilie 2024 - 1:21:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CFR Călători reduce de la 1 ianuarie cu până la 56% preţurile biletelor pentru trenurile care merg pe Valea Prahovei


30 decembrie 2016

Transportatorul feroviar de pasageri CFR Călători, controlat de stat, reduce preţurile biletelor cu până la 56% pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2017, potrivit unui comunicat.

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2017”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2017, reduceri tarifare la trenurile care traversează staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (pentru staţiunile Straja şi Parâng) şi Piatra Neamţ.

Pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”, reducerile sunt cuprinse zilnic între 31% şi 56%.

Alte reduceri sunt de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau de destinaţie una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroşani şi Piatra Neamţ.

”De exemplu, pe ruta Bucureşti - Piatra Neamţ preţul biletului cu această ofertă este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanţa – Petroşani preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin faţă de preţul întreg”, se arată în comunicat.

Discountul este de 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare în/din staţia Petroşani cu trenurile IR 1728 şi IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petroşani şi retur.

CFR Călători a anunţat recent că, în perioada sărbătorilor de iarnă, până în 2 ianuarie 2017, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, respectiv din Bucureşti spre cele 11 oraşe, vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.

Compania a înregistrat o pierdere de 115 milioane lei în primele zece luni ale acestui an, comparativ cu un profit de 140 milioane lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, ca urmare a întârzierii cu circa două luni a acordării compensaţiei pentru asigurarea pachetului social, dar estimează un profit de 1,2 milioane lei pentru întregul an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro