Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:05:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Amazon, cel mai mare magazin online din lume, caută angajaţi în România


27 ianuarie 2017

Americanii de la Amazon, cel mai mare magazin online din România, caută să închirieze 10.000 de metri pătraţi de birouri în Bucureşti, o suprafaţă pentru 1.000 de angajaţi, potrivit unor surse apropiate companiei, citate de jurnaliştii de la Zf.ro. Lista de locuri de muncă pe care Amazon le are la concurs în acest moment o găsiţi – AICI.

Decizia Amazon de a se extinde în România vine la doar câteva luni după ce a anunţat inaugurarea noului centru de dezvoltare şi tehnologie din Iaşi. În următorii trei ani urmează să creeze aproximativ 400 de locuri de muncă permanente. Amazon are deja în România în jur de 600 de angajaţi.

În noul sediu vor fi patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services si Digital Imaging, toate fiind implicate in dezvoltarea solutiilor tehnologice si consolidarea operatiunilor de pe site-ul Amazon.

Din 2005 şi până acum, Amazon a investit la nivel local aproximativ 40 de milioane de euro şi a creat 600 de locuri de muncă.

„Este vorba de joburi inovatoare, cu o valoare adăugată mare pentru că vorbim despre recrutarea de ingineri software, cercetători, analişti de date sau dezvoltatori de conţinut.

Acest lucru este o reconfirmare a faptului că România este foarte atractivă pentru companiile de tehnologie datorită specialiştilor IT talentaţi şi a cunoştinţelor bune de limbi străine”, a declarat Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Amazon anunţa atunci că va continua să colaboreze cu universităţile din România. „Vrem să încurajăm următoarea generaţie de superstaruri high-tech din România, prin urmare avem un parteneriat cu şcoli şi universităţi pentru a susţine talentul atât prin sprijin financiar şi moral, cât şi prin oportunităţi de internship.

Sperăm ca acest ajutor din partea noastră sa facă, în timp, diferenţa pentru tinerii care într-o zi vor deveni viitorii lideri în inovaţie”, a adăugat Lucian Vornicu, Managing Director al Centrului de Dezvoltare şi Tehnologie Iaşi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro