Marţi, 19 martie 2024 - 4:11:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Proiectul legii preventiei se afla în dezbatere publica


31 martie 2017

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a pus în dezbatere publica proiectul pentru legea preventiei. Termenul limita pentru trimiterea propunerilor privind proiectul de act normativ este 1 mai.

Legea preventiei are scopul "de a reglementa o serie de instrumente care sa asigure prevenirea savârsirii de contraventii de catre persoanele sau entitatile care desfasoara activitate economica, precum si prevenirea savârsirii de contraventii de catre institutiile publice si institutiile publice locale", se arata în proiect.

Potrivit documentului, "autoritatile administratiei publice centrale si locale sunt obligate ca în termen de sase luni de la data intrarii în vigoare a legii, sa elaboreze si sa difuzeze materiale documentare si ghiduri si/sau sa aloce pe pagina de internet sectiuni special dedicate informarii publice".

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri privind proiectul de act normativ, la adresa Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat sau la adresa de email [email protected], pâna la data de 01.05.2017, ora 20:00.

Sursa: TVR


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro