Vineri, 29 martie 2024 - 12:53:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A obţinut primul job după 52 de interviuri nereuşite, iar după câţiva ani firma sa a ajuns să se ocupe de design-ul interior al Apple, Facebook şi Airbnb


10 aprilie 2017

Arthur Gensler şi-a deschis firma de arhitectură în urmă cu 52 de ani fără să aibă prea mulţi bani sau vreun plan de afaceri. Numărând banii în fiecare vineri seară, iniţial ajungea să câştige 14.400 de dolari pe an, scrie revista de business americană Fortune.

Astăzi, compania lui Gensler este cea mai mare firmă de arhitectură din lume şi este cunoscută în special pentru designul interior. Compania sa a proiectat designul a tot ceea ce însemnă magazinele Apple sau sediile centrale ale Facebook şi Airbnb.

Proiectele sale actuale includ Shanghai Tower, Centrul Financiar din Abu Dhabi, Aeroportul Internaţional din San Francisco şi multe altele. Veniturile firmei pentru anul trecut au fost de 1,3 miliarde de dolari, iar fondatorul afacerii, acum în vârstă de 81 de ani, este fericit să fie doar un îndrumător.

Arthur Gensler şi-a droit să fie un architect de la vârsta de 5 ani. S-a născut în Brooklyn, New York, iar tatăl lui lucra în vânzări într-o companie care se ocupa cu materiale de construcţii. El este cel care l-a învăţat pe Gensler arta vânzării şi comunicării şi importanţa serviciilor pentru client.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro