Joi, 25 aprilie 2024 - 10:39:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Singurul lanţ de supermarketuri care oferă angajaţilor două zile libere de Paşte


11 aprilie 2017

Lanţul german de supermarket-uri Lidl a decis să închidă toate magazinele în zilele de 16 şi 17 aprilie, adică în prima şi a doua zi de Paşte. Lidl este singurul lanţ de supermarket-uri din România care oferă angajaţilor două zile libere cu ocazia sărbătorilor pascale.

Clienţii Lidl pot face cumpărăturile pentru pregătirea mesei de Paşti până pe 15 aprilie inclusiv, urmând ca activitatea magazinelor să fie reluată pe 18 aprilie.

„Echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională face parte dintre principiile care ghidează relaţia dintre Lidl şi angajaţii săi. Pentru ca aceştia să poată petrece Paştele alături de cei dragi, conducerea Lidl România a decis şi anul acesta ca toţi angajaţii din cele peste 200 de magazine din întreaga ţară să beneficieze de două zile libere cu acestă ocazie”, explică reprezentanţii Lidl, într-un comunicat de presă.

Pe lângă zilele libere acordate cu ocazia celor două sărbători, angajaţii din magazinele Lidl beneficiază şi de zile de concediu ce cresc progresiv în primii trei ani de activitate în companie. Cel mai mic salariu în companie este de 2.315 de lei brut, cu bonuri de masă incluse.

Lidl România are în prezent o reţea de peste 200 de magazine la nivel naţional şi peste 5000 de angajaţi, dintre care peste 4000 lucrează în magazin.

Lidl este prezent în 30 de ţări din toată lumea şi operează aproximativ 10.000 de magazine şi peste 140 de centre logistice în 27 de ţări din Europa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro