Marţi, 19 martie 2024 - 12:06:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cât câştigă într-o săpătămână un şofer UBER


5 iulie 2017

Pentru un şofer Uber se cere să fie posesor al permisului de conducere categoria B, „să aibă minim 21 de ani, cazierul judiciar curat, cazier auto fără abateri grave (gen alcool, depăşirea vitezei cu peste 50 km/h, etc)”, precizează anunţul unei firme postat pe platforma online de locuri de muncă eJobs.

Cei interesaţi, care îndeplinesc condiţiile, trebuie să aibă „un autoturism cu 4/5 uşi, an de fabricaţie mai mare de 2003 (poate fi şi pe numele unei rude, dacă aveţi acelaşi nume de familie sau cu acordul notarial al proprietarului)”, se mai arată în anunţ.

„Colaborarea cu firma noastră, firmă parteneră Uber, este cea mai facilă colaborare, deoarece nu implică un cost fix pe săptămână sau pe lună, iar comisionul este cel mai mic pe piaţă (5%), având în vedere că se aplică abia după scăderea tuturor cheltuielilor.

Acest fel de colaborare vă permite să lucraţi doar când puteţi sau când doriţi dumneavoastră, fără a avea stresul unul plan impus pe săptămână sau pe lună. În plus, comisionul scade cu 1 procent pentru fiecare şofer recomandat, care îşi începe şi continuă colaborarea cu noi”, se mai precizează în anunţul firmei care spune că este partener Uber.

Venitul minim pe care îl poate câştiga un şofer care aplică la acest program Uber îl puteţi afla – LA ACEST LINK.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro