Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:48:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Medsana la 20 de ani de activitate: 100.000 pacienti anual şi 4 centre moderne de diagnosticare


13 iulie 2017

Anul 2017 reprezintă o etapă importantă pentru Medsana Bucharest Medical Center SRL. La 20 de ani de activitate, Medsana deserveste 100.000 pacienti anual in cele 4 centre de diagnosticare si 11.000 de angajaţi din mari corporaţii prin programe de capital. De asemenea, în centrele Medsana lucrează, în acest moment, aproximativ 340 de personae.

 Cu ocazia celor 20 de ani de existenta a Medsanei în România, 20 de experţi de la Atena Medical Group, compania-mamă a Medsanei, vizitează România pentru a oferi gratuit 20 consultaţii medicale de a doua parere medicala, per medic, la pacienţii din Medsana (400 consultaţii medicale gratuite din parerea a 2a).

Mai mult, Athens Medical Group and Medsana, recunoscând loialitatea vizitatorilor / pacienţilor, au prezentat Paşaportul de Sănătate, un card de beneficii care oferă servicii integrate de asistenţă medicală în spitalele ultra moderne din Atena şi Salonic. Health Passport oferă proprietarilor săi două seturi de beneficii, care acoperă atât cazuri de urgenţă, cât şi vizite programate sau tratamente în spitalele AMG, 365 de zile pe an. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.medsana.ro

De asemenea, Atena Medical Group şi Centrul de Servicii Genrale si Transplant Hepatic, I.C. Fundeni anunţă o colaborare ştiinţifică în domeniile Oncologie şi Chirurgie minimă invazivă - Chirurgie robotică, privind viitoarele iniţiative academice comune.



Profesorul Konstantinidis Konstantinos, Ph.D., director ştiinţific şi director al Clinicii de Chirurgie Generală, Bariatrică, Chirurgie Laparoscopică şi Robotică din cadrul Centrului Medical din Atena, reprezentând echipa ştiinţifică a AMG, cu ocazia a 20 de ani de excelenţă în Medsana, a declarat: “ Suntem mândrii să prezentam astăzi initiativa 20 | 20 | 20 care coincide cu aniversarea a 20 de ani de funcţionare a Medsanei. Este o mare onoare să oferim tuturor pacienţilor români consultaţii medicale de a doua parere, deoarece descriu relaţiile ştiinţifice româneşti şi greceşti de lungă durată. Ca si chirurg din Balcani, mă simt mândru că putem oferi pacienţilor noştri cele mai bune tehnici chirurgicale, fără sânge, fără durere, cu rezultate excelente şi recunoaştere internaţională, în domenii precum: Oncologie chirurgicală, hernii de toate tipurile, inclusiv herniile sportive, tratament chirurgical GERD (boala de reflux gastro-esofagiană) şi operaţiile bariatrice asistate de robotică, printre altele, pentru a vindeca diabetul de tip II. În ceea ce priveşte colaborarea cu dl. Popescu, sunt profund onorat de faptul că suntem în cele din urmă capabili să ne extindem relaţia academică în beneficiul celor două ţări şi al turismului medical ".

Profesorul Irinel Popescu, Director, Centrul de Servicii Generale şi Transplant de Ficat I.C. Fundeni, a comentat: "Aş dori să salut colaborarea cu AMG şi I.C. Fundeni, două organizaţii academice de prestigiu, în domeniile oncologiei şi chirurgiei minore invazive - chirurgie robotică. Astăzi, ambele părţi au stabilit principiile de bază ale cooperării, care credem că este un prim pas umil la un proiect semnificativ. Aş dori să mulţumesc AMG pentru disponibilitatea de a colabora în această iniţiativă academică strategică. Voi supraveghea personal fiecare parte a acestuia, aşa că sunt convins că împreună putem aduce un succes ştiinţific major pentru cele două organizaţii implicate ".

Dl Nikolaos Moschos, Director de Dezvoltare a Afacerilor, Atena Medical Group, a comentat: "Obiectivul nostru este de a stabili o colaborare de afaceri în domeniile medicale în care România excelează, între autorităţile statului din România şi Atena Medical Group, pentru a sprijini eforturile României de a deveni un Centru De Turism medical în sine. După cum ştiţi deja, Atena Medical Group a fost un pionier în acest domeniu, deoarece este principalul jucător din Grecia care a reuşit să inverseze tendinţa populaţiei greceşti care zboară în străinătate să primească tratament şi astăzi primeşte mai mult de 40.000 de pacienţi internaţionali pentru tratament primar şi secundar. În acelaşi timp, dorim să oferim servicii medicale tuturor pacienţilor români care în prezent călătoresc în străinătate pentru a căuta tratament, din cauza lipsei de echipament sau din alte motive, cum ar fi: oncologie complexă, operaţii neurochirurgie şi cardiologie, radioterapie, Angiografie digitala, CT PET şi altele. Acestea sunt zonele în care Athens Medical Group are rezultate excelente, medici care se numără printre elita globală în domeniul lor de expertiză ".

Dl Vassilis Chaniotis, Director General, Medsana Bucharest Medical Center SRL, a comentat: "Intr-adevar, aceasta este o zi minunata pentru Medsana. Împreună cu grupul medical din Atena, nu sărbătorim doar aniversarea a 20 de ani, ci şi planurile şi angajamentul nostru pentru extindere şi prosperitate în anii următori. "

Athens Medical Group (AMG) este cel mai mare furnizor de asistenţă medicală din SE Europei, furnizând servicii medicale de înaltă calitate, certificate internaţional, de peste 33 de ani. AMG administrează 8 spitale de ultimă generaţie, cu 1.200 de paturi pentru pacienţi, 3.000 de angajaţi cu normă întreagă şi 2.800 de medici de înaltă calificare. AMG este un centru de excelenţă în chirurgia robotică, chirurgie generală, bariatrie, ortopedie-microchirurgie. De asemenea, efectuează proceduri medicale avansate în cardiologie intervenţională, chirurgie cardiacă, neuroradiologie intervenţională, neurochirurgie, oncologie, chirurgie plastică, FIV. Medicii calificaţi cu o experienţă îndelungată de muncă în Europa şi SUA oferă servicii medicale centrate pe pacient şi de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai stricte directive medicale internaţionale şi certificări.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro