Marţi, 12 decembrie 2017 - 12:33:38
EUR
EURO = 4.6332 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.9274 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Medsana la 20 de ani de activitate: 100.000 pacienti anual şi 4 centre moderne de diagnosticare


13 iulie 2017

Anul 2017 reprezintă o etapă importantă pentru Medsana Bucharest Medical Center SRL. La 20 de ani de activitate, Medsana deserveste 100.000 pacienti anual in cele 4 centre de diagnosticare si 11.000 de angajaţi din mari corporaţii prin programe de capital. De asemenea, în centrele Medsana lucrează, în acest moment, aproximativ 340 de personae.

 Cu ocazia celor 20 de ani de existenta a Medsanei în România, 20 de experţi de la Atena Medical Group, compania-mamă a Medsanei, vizitează România pentru a oferi gratuit 20 consultaţii medicale de a doua parere medicala, per medic, la pacienţii din Medsana (400 consultaţii medicale gratuite din parerea a 2a).

Mai mult, Athens Medical Group and Medsana, recunoscând loialitatea vizitatorilor / pacienţilor, au prezentat Paşaportul de Sănătate, un card de beneficii care oferă servicii integrate de asistenţă medicală în spitalele ultra moderne din Atena şi Salonic. Health Passport oferă proprietarilor săi două seturi de beneficii, care acoperă atât cazuri de urgenţă, cât şi vizite programate sau tratamente în spitalele AMG, 365 de zile pe an. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.medsana.ro

De asemenea, Atena Medical Group şi Centrul de Servicii Genrale si Transplant Hepatic, I.C. Fundeni anunţă o colaborare ştiinţifică în domeniile Oncologie şi Chirurgie minimă invazivă - Chirurgie robotică, privind viitoarele iniţiative academice comune.Profesorul Konstantinidis Konstantinos, Ph.D., director ştiinţific şi director al Clinicii de Chirurgie Generală, Bariatrică, Chirurgie Laparoscopică şi Robotică din cadrul Centrului Medical din Atena, reprezentând echipa ştiinţifică a AMG, cu ocazia a 20 de ani de excelenţă în Medsana, a declarat: “ Suntem mândrii să prezentam astăzi initiativa 20 | 20 | 20 care coincide cu aniversarea a 20 de ani de funcţionare a Medsanei. Este o mare onoare să oferim tuturor pacienţilor români consultaţii medicale de a doua parere, deoarece descriu relaţiile ştiinţifice româneşti şi greceşti de lungă durată. Ca si chirurg din Balcani, mă simt mândru că putem oferi pacienţilor noştri cele mai bune tehnici chirurgicale, fără sânge, fără durere, cu rezultate excelente şi recunoaştere internaţională, în domenii precum: Oncologie chirurgicală, hernii de toate tipurile, inclusiv herniile sportive, tratament chirurgical GERD (boala de reflux gastro-esofagiană) şi operaţiile bariatrice asistate de robotică, printre altele, pentru a vindeca diabetul de tip II. În ceea ce priveşte colaborarea cu dl. Popescu, sunt profund onorat de faptul că suntem în cele din urmă capabili să ne extindem relaţia academică în beneficiul celor două ţări şi al turismului medical ".

Profesorul Irinel Popescu, Director, Centrul de Servicii Generale şi Transplant de Ficat I.C. Fundeni, a comentat: "Aş dori să salut colaborarea cu AMG şi I.C. Fundeni, două organizaţii academice de prestigiu, în domeniile oncologiei şi chirurgiei minore invazive - chirurgie robotică. Astăzi, ambele părţi au stabilit principiile de bază ale cooperării, care credem că este un prim pas umil la un proiect semnificativ. Aş dori să mulţumesc AMG pentru disponibilitatea de a colabora în această iniţiativă academică strategică. Voi supraveghea personal fiecare parte a acestuia, aşa că sunt convins că împreună putem aduce un succes ştiinţific major pentru cele două organizaţii implicate ".

Dl Nikolaos Moschos, Director de Dezvoltare a Afacerilor, Atena Medical Group, a comentat: "Obiectivul nostru este de a stabili o colaborare de afaceri în domeniile medicale în care România excelează, între autorităţile statului din România şi Atena Medical Group, pentru a sprijini eforturile României de a deveni un Centru De Turism medical în sine. După cum ştiţi deja, Atena Medical Group a fost un pionier în acest domeniu, deoarece este principalul jucător din Grecia care a reuşit să inverseze tendinţa populaţiei greceşti care zboară în străinătate să primească tratament şi astăzi primeşte mai mult de 40.000 de pacienţi internaţionali pentru tratament primar şi secundar. În acelaşi timp, dorim să oferim servicii medicale tuturor pacienţilor români care în prezent călătoresc în străinătate pentru a căuta tratament, din cauza lipsei de echipament sau din alte motive, cum ar fi: oncologie complexă, operaţii neurochirurgie şi cardiologie, radioterapie, Angiografie digitala, CT PET şi altele. Acestea sunt zonele în care Athens Medical Group are rezultate excelente, medici care se numără printre elita globală în domeniul lor de expertiză ".

Dl Vassilis Chaniotis, Director General, Medsana Bucharest Medical Center SRL, a comentat: "Intr-adevar, aceasta este o zi minunata pentru Medsana. Împreună cu grupul medical din Atena, nu sărbătorim doar aniversarea a 20 de ani, ci şi planurile şi angajamentul nostru pentru extindere şi prosperitate în anii următori. "

Athens Medical Group (AMG) este cel mai mare furnizor de asistenţă medicală din SE Europei, furnizând servicii medicale de înaltă calitate, certificate internaţional, de peste 33 de ani. AMG administrează 8 spitale de ultimă generaţie, cu 1.200 de paturi pentru pacienţi, 3.000 de angajaţi cu normă întreagă şi 2.800 de medici de înaltă calificare. AMG este un centru de excelenţă în chirurgia robotică, chirurgie generală, bariatrie, ortopedie-microchirurgie. De asemenea, efectuează proceduri medicale avansate în cardiologie intervenţională, chirurgie cardiacă, neuroradiologie intervenţională, neurochirurgie, oncologie, chirurgie plastică, FIV. Medicii calificaţi cu o experienţă îndelungată de muncă în Europa şi SUA oferă servicii medicale centrate pe pacient şi de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai stricte directive medicale internaţionale şi certificări.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(623 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Consultatii medicale de calitate

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Ati fost victima unui accident de circulatie? Noi va ajutam sa obtineti banii cuveniti din asigurarea RCA

loading...
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Horoscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Aveti posibilitatea sa faceti in locuinta anumite schimbari care vor contribui la imbunatatirea confortului. Dupa-amiaza ati putea fi tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa nu va grabiti, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Nu neglijati odihna! taur Se pare ca sunteti in forma si plin de energie si sunt sanse sa finalizati o lucrare importanta. Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!
GEMENI RAC
gemeni In prima parte a zilei este foarte posibil sa fiti intr-o stare de spirit excelenta, iar relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme.Aveti sanse de reusita mai ales in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care v-ar putea nemultumi este situatia financiara. In cursul serii este posibil sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati glumele riscante. rac In prima parte a zilei este posibil ca relatia cu persoana iubita sa fie usor tensionata. Cauza pare sa fie o neintelegere care porneste de la barfele unei persoane invidioase. Sunt sanse sa lamuriti totul destul de usor.S-ar putea ca o investitie pe care ati facut-o cu ceva timp in urma sa se dovedeasca inspirata si sa inceapa sa produca beneficii mai mari decat v-ati asteptat.Aveti grija sa nu va extenuati!
LEU FECIOARĂ
leu La locul de munca sau in afaceri, rezultatele eforturilor depuse in ultima vreme v-ar putea atrage respectul colegilor si laudele superiorilor.Aveti sanse sa realizati fara mari dificultati tot ce v-ati propus pentru azi.Pe plan financiar s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarat sa gasiti noi surse de venituri. Este momentul sa reluati legaturile cu vechi prieteni sau parteneri de afaceri. fecioara Sunteti plin de energie si aveti sanse sa finalizati tot ce v-ati propus pentru azi. In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Relatiile cu persoana iubita si cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Avand in vedere ca sunteti predispus la probleme digestive, va sfatuim sa evitati excesele alimentare.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in relatia cu persoana iubita si in plan social. Colaborati foarte bine cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri si puteti avea succes in societate. Este recomandabil sa evitati exagerarile si sa nu va asumati riscuri, fiindca puteti sa va alegeti cu pierderi materiale importante scorpion Desi se intrevede o zi incarcata, sunteti capabil sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. Situatia financiara pare sa nu fie foarte buna, dar acest lucru va motiveaza si mai mult.Astazi puteti sa va bazati pe intuitie dar, pentru hotararile importante privind familia si caminul, eastrolog.ro va recomanda sa va consultati si cu partenerul de viata.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Intuitia si claritatea in gandire va ajuta sa rezolvati o problema sentimentala care va preocupa de ceva vreme. In prima parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere noua. Va sfatuim sa luati in considerare propunerea, pentru ca pare sa ofere perspective frumoase.Dupa-amiaza este posibil sa participati la o intrunire cu prietenii, impreuna cu partenerul de viata. capricorn Puteti avea succes intr-o scurta calatorie in interes profesional sau de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei aveti sanse sa clarificati o problema sentimentala mai veche. In plan financiar nu se intrevad probleme deosebite. Este indicat, totusi, sa fiti cumpatat cu cheltuielile.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Este posibil sa aiba loc schimbari importante, mai ales pe plan social si sentimental. Colaborati foarte bine cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri si aveti ocazia sa faceti cunostinta cu persoane importante. Dupa-amiaza puteti lua o decizie importanta privind o investitie pentru camin. Va sfatuim sa tineti cont de ideile partenerului de viata. Spre seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten de familie. pesti Este posibil sa survina evenimente neasteptate, care va obliga sa va modificati programul. Schimbarile, desi par neplacute, sunt de fapt in avantajul dumnavoastra.Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va poate ajuta sa rezolvati o problema profesionala. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata in problemele casei. Evitati discutiile aprinse cu o femeie!
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 decembrie 2017
Autentificare
stiriactuale.ro