Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:04:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pariurile sportive, unul dintre sectoarele care au angajat cei mai mulţi oameni anul trecut


18 iulie 2017

O statistică realizată recent de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) arată că un singur operator de jocuri de noroc şi-a mărit numărul de angajaţi cu cel puţin 1.000 de salariaţi în cursul anului 2016.

Este vorba despre Superbet Betting & Gaming SA, care figurează între primele 20 de companii din România care au crescut numărul persoanelor angajate peste pragul de 1.000.

"Este o dinamică pe care o menţinem de aproape doi ani de zile. Am ajuns la aceste cifre datorită extinderii afacerii (deschiderea de noi agenţii offline), dar şi pentru că mărim numărul angajaţilor per unitate pentru o mai bună şi mai rapidă deservire a clienţilor noştri", explică Augusta Dragic, director de resurse umane în cadrul grupului Superbet, care are în prezent o reţea de 600 de agenţii offline.

Potrivit datelor centralizate de ONRC, doar 14 companii din România şi-au mărit numărul de angajaţi cu cel puţin 1.000 de salariaţi în cursul anului 2016. Sectoarele cele mai dinamice din acest punct de vedere s-au dovedit a fi retailul alimentar, automotive, pariurile sportive.

În prezent, grupul are peste 3.000 de angajaţi în birourile din România (piaţa unde îşi derulează cea mai mare parte a operaţiunilor), Serbia, Croaţia, Malta, Polonia şi Marea Britanie. Recent, grupul a anunţat că a intrat în ultima etapă a negocierilor pentru obţinerea licenţei de operare pariuri online în Gibraltar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro