Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:50:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şemineu de calitate la un click distanţă!


8 septembrie 2017

Dacă programul nu îţi permite să pierzi prea mult timp prin magazine sau, pur şi simplu, în oraşul tău nu găseşti mobilier, şeminee de calitate sau decoraţiuni cu care să îţi amenajezi casa într-un stil care să te reprezinte, află acum de unde poţi să îţi alegi un şemineu care va fi piesa centrală din locuinţa ta! Totul îţi este la îndemână printr-un singur click la adresa magazinului online al celor de la Şeminee Abc, parte a grupului Pefoc.ro.

Satisfacţia beneficiarului este prioritară pentru Şeminee Abc, care prin intermediul vânzării diverselor modele de focare şi şeminee oferă garanţia calităţii şi un design adaptabil spaţiului de care clientul dispune.  La Şeminee ABC, parte a celui mai mare magazin online de şeminee, PEFOC.ro, aspectele tehnice sunt stabilite în aşa manieră încât fiecare model de şemineu să dea randamentul maxim în încăperea în care este amplasat. Experienţa pe care această echipă a acumulat-o oferă garanţia alegerii produsului ideal pentru locuinta cumpărătorului şi funcţionarea la parametri optimi. Randamentul unui semineu brasov reprezintă un factor determinant pentru ca şi tu să alegi să îţi construieşti şemineul mult dorit cu această echipă de profesionişti, care pune accent mereu, pe calitate şi confort. De exemplu, cu o singură încărcare a focarului unui şemineu, în condiţii de ventilaţie medie, garantează arderea lemnelor pentru un interval de 4-5 ore. Aceasta facilitate este posibilă datorită tehnologiilor avansate de fabricare de care produsul beneficiază, dar şi a unei bune întreţineri din partea clientului.

Astăzi oferta de şeminee este foarte vastă, astfel încât producătorii tind spre forme din ce în ce mai extravagante, lăsând în urmă rolul principal al şemineului şi modelele clasice consacrate şi bine definite în timp. Să nu uităm rolul din totdeauna al şemineului, acela de a încălzi cu înaltă eficienţă aducând o economie energetică în respectul naturii, funcţionând fie cu lemne, fie cu brichete din rumeguş. Plăcerea de a avea un şemineu integrat armonios, în completare cu confortul obţinut prin încălzirea spaţiului va crea momente de neuitat alături de cei dragi, de aceea trebuie să ţinem cont de toate elementele necesare pentru alegerea variantei potrivite.

Fascinaţia flăcărilor care ţâşnesc printre lemne, precum şi zgomotul caracteristic arderii lemnului, creează un spaţiu relaxant, astfel că momentele petrecute în jurul şemineelor pe lemne rămân memorabile. Nu mai sta pe gânduri! Apelează la serviciile şi profesionalismul celor de la Şeminee Abc, iar fericirea şi mulţumirea familiei tale nu vor întârzia să apară.

Pe lângă imaginea şi confortul creat de şeminee, beneficiezi de:

  • Diversitate în alegerea materialelor şi modelelor de la termoseminee brasov, şeminee pe gaz, diverse accesorii,până la cosuri de fum brasov profesionale,
  • Informaţii necesare şi consultanţă gratuită,
  • Eficacitatea şi profesionalismul executării,
  • Rezistenţă şi siguranţă pe viaţă,
  • Garanţia şi durabilitatea lucrărilor.

Dacă îţi place să faci lucrurile ca la carte alege Şeminee ABC!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro