Vineri, 29 martie 2024 - 12:41:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pefoc.ro- magazinul specializat care produce căldură pentru România!


16 septembrie 2017

Piaţa e plină de meseriaşi care azi îţi repară o chiuvetă, mâine îi auzi că ştiu cum să zugrăvească, iar poimâine te aud că te interesează să cumperi un şemineu, şi imediat se laudă ca pot construi un semineu, şi chiar unul funcţional. Pe principiul „e simplu, pot şi eu, că sunt mester pricepup la toate”. Dacă întâlniţi un om din această categorie, cel mai indicat ar fi să  îl evitaţi, pentru că altfel, şemineul şi locuinţa ta nu vor fi deloc în siguranţă!

Când ai hotărât să îţi achiziţionezi un semineu pe lemne, indicat ar fi să cauţi un magazin de specialitate, un meseriaş în domeniu, dacă vrei într-adevăr ca şemineul să îţi aducă beneficiile pe care acesta are puterea să le ofere. Important de ştiut este că montarea unui şemineu este complexă, astfel că trebuie gândit de la început până la sfărşit în funcţie de cerinţa clientului, de spaţiul şi volumul care trebuie încălzite, ideea sau modelul şemineului ales, de aceea cel mai important rol în realizarea corectă a construcţiei şemineului îi este atribuit specialistului. Profesionişti vor respecta mereu cele mai înalte standarde europene ale calităţii şi sunt atenţi la fiecare detaliu.

Ai putea spune că nu cunoşti niciun profesionist din domeniul şemineelor sau că la tine în oraş nu există un magazin specializat de şeminee, dar nu uita că acum trăim în era onlin-ului, şi la doar un click distanţă se află pagina celui mai mare magazin online de şeminee, şi anume Pefoc.ro. Cine sunt cei de la Pefoc.ro? Magazinul online care produce căldură pentru o ţară întreagă de 17 ani are la bază o echipă de oameni pasionaţi de şeminee, care au pus bazele unei afaceri de familie de succes. Aceştia au reuşit să aducă în casele românior calitatea căldurii prin şemineele pe care le construiesc cu atâta pasiune. Şi-au propus să pună accentul de fiecare dată pe nevoile clienţilor, lucru care a generat o gamă şi o linie de producţie concentrată în principal pe preferinţele acestora, fie că este vorba de materiale sau de design. La Pefoc este locul unde clientul poate să îşi creeze propriul şemineu, deci nu este obligat să achiziţioneze un model standard. Aşadar, firma a reuşit să fie relevantă pentru toţi cumpărătorii care au dorit şi îşi doresc să beneficieze de un şemineu de calitate superioară. Diversificarea continuă a produselor din stoc a contribuit la o dezvoltare continuă a firmei.

Adaptabilitatea profesioniştilor de la Pefoc a fost valoarea care a dus firma în topul pieţei de specialitate. Ce consideră a fi foarte important în dezvoltarea lor continuă este relaţia de lungă durată dintre echipă şi client, care să se bazeze pe seriozitate şi respect. Clienţilor le este oferit mereu sprijin şi consultanţă oricând au nevoie, chiar şi după finalizarea lucrării. Pe lângă adaptabilitate un plus de valoare adusă firmei este comunicarea eficientă atât cu clientul, cât şi între colegii firmei.

Pentru orice întrebare legată de caracteristicile tehnice, modul de utilizare, peretele pe care este necesar să montăm bioşemineul şi reglarea temeperaturii, echipa de profesionişti de la Pefoc.ro vă poate răspunde la întrebări şi vă oferă şi consultanţă gratuită. De asemenea, pun la dispoziţie o gamă largă de coşuri de fum, focare de şemineu, semineu cu serpentina, uşi de şemineu cu sticlă, termofocare, seminee pe gaz, dar şi accesorii pentru întreţinerea şemineului. Preţuri accesibile, calitate superioară, durată lungă de funcţionare, implicarea profesioniştilor în construirea şi montarea produselor şi standarde de calitate europeană! Acestea sunt câteva dintre motivele cele mai importante că tu să alegi Pefoc.ro. Pune Pefoc şi te vei convinge-te!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro