Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:33:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


SERV EXPERT- aliatul tău la curăţenia de toamnă!


2 octombrie 2017

Acum că toamna începe să îşi intre în drepturi,  odată cu ea se impune şi curăţenia, atât în grădini, cât şi în case. Acum este momentul potrivit să faci acele lucruri care au fost lăsate deoparte la curăţenia de primăvară şi faci din casa ta un loc curat şi perfect confortabil pentru următorul sezon, al sărbătorilor. Urmează o perioadă în care atmosfera se va încărca de energie pozitivă!

Chiar dacă aparent casa este curată, sunt multe lucruri care ne scapă. Murdăria care nu poate fi văzută cu ochiul liber, cum ar fi bacteriile şi praful impregnat în ţesătura covoarelor necesită ajutorul unei curăţenii profesionale. Iar atunci când vrem o curăţenie eficientă e necesar să apelăm la echipamente de curatenie profesionale. Şi nu doar aspiratoarele trebuie să fie profesionale, ci trebuie să avem  şi un mop profesional sau soluţiile pe care le folosim trebuie să fie şi ele de calitate. Astfel de produse găsim la firma Serv Expert, care a înţeles cât de important este să trăim într-un mediu curat, şi care a pus accentul pe calitate şi respectul faţă de client. Chiar dacă muncim destul de mult când vine vorba de curăţenie ne putem uşura munca dacă folosim aparate profesionale de la Serv Expert, iar spaţiul va fi curăţat mai bine, nu doar superficial.

Chiar dacă obişnuieşti să le aspiri des, pe covoare apar inevitabil, de-a lungul timpului, pete accidentale şi urme de murdărie de la pantofi care se impregnează în fibră. Dacă în casă există animale de companie, se impune o curăţare profesională a covorului chiar mai des decât menţionat mai sus. Este dovedit faptul că viaţa covorului este prelungită de curăţarea periodică profesională, iar acest fapt contribuie şi la îmbunătăţirea calităţii aerului din interior.  Geamurile adună şi ele foarte mult praf, impurităţi, datorită fenomenelor meteo, şi au nevoie de o împrospătare. Nu neglijaţi acest aspect deoarece este foarte important şi exteriorul casei, nu numai interiorul.

Servexpert este reprezentantul din România al mărcii germane SPRINTUS, specializată în proiectarea de echipamente profesionale pentru curăţenie şi  importator pentru măturătorile profesionale germane marca Haaga, pentru paduri de diverse mărimi şi materiale, lavete din microfibră şi diferite alte ustensile şi accesorii pentru curăţenie.

Aspiratoarele oferite de Servexpert îndeplinesc toate standardele unui aspirator profesional şi modern şi sunt concepute să facă faţă oricărei tip de murdărie. Fiabilitatea ridicată, raportul calitate preţ şi puterea mare de aspirare reprezintă motivele unei investiţii înţelepte pe termen lung. Cu golire uşoară, motoare economice, putere reglabilă în funcţie de suprafaţă, ele sunt perfecte pentru orice încăpere sau suprafaţă afectată. Veterane pe piaţa producătorilor de aspiratoare sunt cele cu filtrare în saci textili. Tocmai de aceea, oferta este foarte diversificată, în funcţie de producător, de preţuri, de tehnologie, de puterea de aspirare, de sacii de schimb/permanenţi, de zgomotul produs, etc. Aceste aspiratoare sunt cele mai răspândite. Având dimensiuni potrivite pentru depozitarea într-un loc al casei fără să incomodeze, ele sunt prevăzute cu funcţii utile în îndepărtarea prafului şi a murdăriei.

Toamna este un moment bun să schimbăm fluxul de energie din casa noastră şi să aducem prin curăţenie energia pozitivă în familie. Renunţă la a mai investi în aspiratoarele ieftine, pentru că acestea te pot face să cheltuieşti mult mai mult, iar durata lor de funţionare este una mică. Profesioniştii recomandă aspiratoarele Sprintus pentru firme de curăţenie, pentru industria hotelieră, curăţenie în birouri, iar în funcţie de model, şi pentru curăţenie şantiere şi post constructor, întreţinere clădiri, curăţenie HORECA sau spălătorii auto. Apelează cu încredere la calitatea oferită de Serv Expert!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro