Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:32:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Banii se scot din România cu trenul!


27 februarie 2013

Poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 600.000 dolari şi 45.000 euro ascunşi în bagajele unei românce care se afla în trenul Bucureşti - Budapesta. Comoara din geantă a fost descoperită la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici.

Femeia a declarat că a primit geanta cu bani în Gara de Nord, de la un cetăţean chinez, pentru a o preda la Budapesta unei alte persoane, urmând să primească în schimbul acestui serviciu suma de 150 dolari.

"Cu ocazia efectuării formalităţilor de ieşire din ţară asupra pasagerilor trenului internaţional Ister care circulă pe relaţia Bucureşti - Budapesta, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra cetăţenei romane Liliana D, în vârstă de 43 ani, domiciliată pe raza judeţului Călăraşi. Astfel, în bagajele personale au fost descoperite mai multe pachete înfăşurate în folie de plastic şi lipite cu bandă adezivă în care se găseau diferite sume de bani. În urma inventarierii sumelor de bani s-a stabilit că femeia avea asupra sa 599.165 dolari SUA şi 45.315 euro", se arată în comunicatul IGPF.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontiera au sesizat Garda Financiară Arad, în vederea continuării cercetărilor, pe linia încălcării prevederilor Legii 656/2002 cu privire la prevenirea şi sancţionarea spălării banilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro