Joi, 28 martie 2024 - 12:46:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Microsoft a lansat Internet Explorer 10 şi pentru utilizatorii de Windows 7


28 februarie 2013

Microsoft a lansat Internet Explorer 10, o versiune îmbunătăţită a browers-ului de internet cu care speră să-i recâştige pe utilizatorii care au migrat spre Mozilla Firefox si Google Chrome.
Cel mai mare producător de software din lume speră astfel să se repoziţioneze ca jucător important pe această nişă de pe piaţă.

Internet Explorer 10 este disponibil pentru utilizatorii Windows 8 încă din luna octombrie, dar, începând de marţi, versiunea îmbunătăţită a browserului este disponibilă şi pentru cei 700 de milioane de utilizatori Windows 7.

Noua versiune Internet Explorer este cu 20% mai rapidă la încărcarea paginilor de internet decât Internet Explorer 9. Totodată, browserul permite utilizarea pe dispozitive cu ecran tactil, precizează Microsoft.

Internet Explorer a pierdut teren în faţa Mozilla Firefox şi Google Chrome, care au o cotă de 20%, respectiv 17%, dar încă mai domină printre browsere-le pentru calculatoarele desktop cu o cotă de 55% din piaţa de browsere pentru PC.

Tabletele care utilizează sistemul de operare Windows 8 nu au înregistrat vânzări semnificative de la lansare, până în prezent, ceea ce a restrâns popularitatea Internet Explorer 10 până acum.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro