Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:59:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CLUJ/ Gala Premiilor Business


29 aprilie 2013

Facultatea de Business, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, a organizat la sfârşitul acestei săptămâni Gala Premiilor Business, ediţia a IV-a, la Hotelul City Plaza din   Cluj-Napoca.

În cadrul acestui eveniment, Facultatea de Business a premiat afaceri de success, modele de business reuşite şi iniţiative demne de urmat. Premiile au fost acordate pe baza rezultatelor obţinute în anul precedent, dintre care amintim următoarele: premiul pentru antreprenoriat, pentru sustenabilitate sau pentru investiţii străine.

Facultatea de Business îşi asumă şi rolul de liant între mediul de afaceri şi cel academic, motiv pentru care, în deschiderea Galei, cei prezenţi la eveniment au putut participa la un workshop cu tema: Dezvoltarea relaţiilor dintre mediul de afaceri şi cel universitar”. În cadrul acestui workshop au fost dezbătute următoarele subiecte: curriculum-ul universitar în domeniul Administrarea Afacerilor, iniţierea unui program de mentorat, organizarea şi promovarea programului “Incubatorul de Afaceri”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro