Vineri, 29 martie 2024 - 3:50:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primul blog de companie privind siguranţa rutieră


30 aprilie 2013


SC Industrie Mică Prahova SA lansează blogul de companie  ”Drumul în siguranţă.” Blogul a fost creat exclusiv pe tematica siguranţei rutiere, ca parte a angajamentului asumat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranţei Rutiere.

Conform studiilor internaţionale în domeniu, marcajele şi indicatoarele rutiere sunt modalităţi simple de reducere a numărului victimelor accidentelor rutiere. Prin lansarea blogului, societatea intenţionează să promoveze aceste soluţii la nivel local, deoarece este ştiut că România se află printre ţările cu cea mai ridicată rată a mortalităţii din cauza accidentelor rutiere.
Acest blog de companie are ca principale obiective comunicarea eficientă a informaţiilor privind serviciile oferite de S.C. Industrie Mică Prahova S.A., conştientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar şi educarea acestora în privinţa importanţei semnalizării rutiere orizontale şi verticale şi a contribuţiei acestora la îmbunătăţirea siguranţei pe şosele. Blogul poate fi accesat vizitând site-ul www.industriemica.ro  şi accesând secţiunea ”Blog” sau la adresa www.blog.industriemica.ro .


”În contextul în care se vorbeşte din ce în ce mai des despre siguranţa rutieră şi despre modalităţile prin care aceasta poate fi îmbunătăţită, sugerăm organismelor abilitate să acorde o mai mare atenţie domeniului semnalizării rutiere,” a declarat Ioan Matreş, directorul general al societăţii.


Pentru a pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi cele mai bune practici în domeniu, în cadrul blogului vor fi publicate studii, rapoarte şi statistici realizate de diverse instituţii, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, cu privire la siguranţa rutieră.
Carta Europeană a Siguranţei Rutiere este o iniţiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente şi, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de municipii, instituţii, asociaţii profesionale/federaţii, companii şi organizaţii non-guvernamentale din Europa au semnat acest document până în prezent.

SC Industrie Mică Prahova SA activează în domeniul semnalizării orizontale şi verticale din anul 1990. Printre clienţii importanţi se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Mediaş şi Primăria Municipiului Câmpina.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro