Joi, 28 martie 2024 - 12:57:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Metro intră pe piaţa de turism


15 septembrie 2013

Unul dintre cei mai mare retaileri din România, Metro, a început să vândă clienţilor vacanţe în Turcia, la preţuri promoţionale. Sejururile se efectuează în lunile de iarnă, iar preţurile pornesc de la 445 de lei.

După cum se prezintă broşurile trimise clienţilor, în această toamnă, METRO s-a asociat cu o agenţie de turism, PremioTravel Holidays, şi vinde vacanţe la preţuri pornind de la 445 de lei, cu transportul şi cazarea inclusă. Potrivit informaţiilor prezentate de retailerul german, sejururile includ biletele de avion, cazarea cu mic dejun la hoteluri de 4 şi 5 stele, excursii şi asistenţă turistică. Deşi, retailerul promovează vacanţele agenţiei în rândul clienţilor săi, acesta menţionează că nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la condiţiile contractuale ale sejurului.

Ce oferte are METRO? Pentru 445 de lei, un turist - client METRO zboară în Antalya şi face şi câteva excursii în zonă (Pamukkale, Hierapolis). Preţul iniţial era de 3.065 lei. Tariful nu include taxa de rezervare (40 de lei), taxele de aeroport (480 de lei) şi asigurarea (39 de lei).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro