Joi, 28 martie 2024 - 8:22:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primul manager privat de la stat care şi-a dat demisia


16 septembrie 2013

Octavian Bădescu, numit în aprilie anul acesta să conducă PrioriPost, divizia de servicii express a Poştei Române, a anunţat, la începutul lui septembrie, Consiliul de Administraţie al instituţiei despre decizia de a părăsi funcţia.

La baza acestei decizii se pare că stă faptul că planul pe care l-a realizat pentru rentabilizarea PrioriPost nu a putut fi aplicat, potrivit unor surse din piaţă.  Octavian Bădescu îşi propusese să transforme PrioriPost într-un jucător de top pe piaţa de curierat.

„PrioriPost are capacitatea să devină, pentru Poşta Română, ceea ce este acum DHL pentru Deutsche Post“, spunea Bădescu într-un interviu recent pentru Capital.  Acesta cunoaşte foarte bine piaţa de curierat, în contextul în care s-a format ca antreprenor, în ultimii ani, pornind de la Alo Curier, unde a fost director general şi acţionar minoritar şi culminând cu Sameday Courier, companie pe care a înfiinţat-o în 2007.

În luna iulie chiar a fost lansată o platformă web proprie cu scopul de a creşte vizibilitatea brandului în mediul online. Şi tot în iulie, Bădescu a declarat că a cerut consiliului de administraţie să-i reducă salariul  la minimum la 1 euro, pe lună, de la 4.000 de euro, aşa cum era prevăzut în contractul de mandat. Scopul: redresarea departamentului pe care îl conduce.

Sursa: capital.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro