Marţi, 19 martie 2024 - 10:08:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mulţi cai putere, test - driving şi maşini vedetă la Târgul Auto de la Ploieşti Shopping City


26 octombrie 2013

În perioada 24-27 octombrie, cea de-a doua ediţie a Târgului Auto aduce la Ploieşti Shopping City cele mai noi modele de maşini, ce pot fi testate de pasionaţi, dar şi oferte speciale de toamnă. Printre vedetele evenimentului se numară:  Jaguar XF, Nissan Micra, Hyundai Santa Fe, Peugeot 2008, Citroen Ds4, Range Rover Sport şi Renault Capture.
Târgul, deschis publicului zilnic, între orele 10:00 - 22:00, include cei mai cunoscuţi dealeri auto din România, precum Land Rover, Mitsubishi Motors, DACIA, Renault, Citroen, Hyundai, Nissan şi Peugeot. Fiecare reprezentant auto prezintă o gamă largă de modele din portofoliul său şi numeroase oferte de toamnă pregătite special pentru vizitatorii târgului.  În plus, iubitorii de automobile vor putea sa ia parte la sesiuni de test driving.  
Cu aproape 5.000 de vizitatori la ediţia din primăvară, Târgul Auto din Ploieşti reuşeşte şi de această dată sa îmbine atractivitatea ofertelor şi a noutăţilor de pe piaţa auto cu sesiuni de test drive. Acestea se vor desfăşura pe toată durata expoziţiei. Cei care îşi doresc să viziteze expoziţia pot afla detalii despre programul Târgului Auto sau informaţii suplimentare pe site-ul www.ploiestishoppingcity.ro.
Ploieşti Shopping City este primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, având o suprafaţă închiriabilă de 55,000 m2 şi aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte cel mai mare cinematograf din afara Bucureşti-ului, dar şi peste 100 de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher şi multe altele. Ploieşti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI), în urma unei investiţii de aproximativ 65 de milioane Euro.  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro