Vineri, 29 martie 2024 - 6:53:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Facebook a cumparat WhatsApp


20 februarie 2014

Facebook a anunţat miercuri că a ajuns la un acord definitiv pentru a cumpăra WhatsApp, platforma de mesaje mobile, contra unei sume cifrate la aproximativ 16 miliarde de dolari, din care patru miliarde sunt cash, iar restul de 12 miliarde de dolari constau în acţiuni Facebook. Înţelegerea mai prevede totodată trei miliarde de dolari în acţiuni care vor fi acordate fondatorilor WhatsApp şi angajaţilor companiei, se arată într-un comunicat al Facebook.

Potrivit documentului citat, WhatsApp a creat un serviciu de mesagerie mobilă care presupune 450 de milioane de clienţi care folosesc acest serviciu în fiecare lună, din care 70% îl folosesc în fiecare zi, cu un număr de mesaje ce se apropie de numărul global de mesaje de tip sms şi cu un număr de circa un milion de clienţi care se adaugă în fiecare zi.

"WhatsApp este o modalitate de a conecta un miliard de oameni. Serviciile care ajung la asemenea mulţimi sunt incredibil de valoroase", a declarat MARK ZUCKERBERG, creatorul Facebook şi în acelaşi timp, CEO al companiei.

Nu de multa vreme va intrebam:

Nu ai inca WhatsApp ?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro