Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:22:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şase oferte pentru pista Aeroportului Braşov


8 martie 2012

aeroport-brasovProcedurile de licitaţie pentru stabilirea executantului construcţiei pistei aeroportului de la Ghimbav se vor desfăşura în două etape: pe 2 aprilie vor fi alese cinci firme care vor fi obligate să respecte câteva criterii, iar 26 aprilie este termenul final pentru stabilirea câştigătorului.


" Avem şase oferte primite până acum, şi din India, şi din ţară, şi din Braşov. Sunt convins că vor fi foarte multe pentru că în această perioadă de criză foarte multe firme caută de lucru, însă nu toate îndeplinesc condiţiile. Din Braşov cred că mai mult de două firme nu se pot înscrie pentru că nu îndeplinesc condiţiile" a declarat Aristotel Căncescu, preşedintele CJ Braşov, citat de brasovultau.ro.


Valoarea estimată a contractului este de 17,705 milioane de euro fără TVA (aproximativ 21,5 milioane de euro), iar data limită pentru înscriere este 2 aprilie, dată la care va avea loc şi deschiderea ofertelor. Câştigătorul licitaţiei va trebui să construiască o pistă de decolare/aterizare cu o lungime de 2.820 de metri şi o lăţime de 45 de metri, precum şi cu acostamente de 7,5 metri pe fiecare parte a acesteia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro