Joi, 18 aprilie 2024 - 11:57:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Decembrie le aduce ploieştenilor primul multiplex Cinema City


29 noiembrie 2012

Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud Est, anunţă deschiderea primului multiplex din Ploieşti, în centrul comercial Ploieşti Shopping City, vineri, 7 decembrie 2012.

Cinematograful este cel mai mare multiplex deschis de Cinema City în afara Bucureştiului, având o capacitate totală de 2.087 de locuri şi 12 săli digitale, dintre care şapte săli dotate cu echipamente de proiecţie 3D. La cea de-a 5-a aniversare în România, Cinema City deschide cel de-al 14-lea multiplex la Ploieşti.

Multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround.

Spectatorii beneficiază şi de barul de incintă de unde se pot cumpăra gustări, diferite meniuri de popcorn, nachos, dulciuri şi băuturi răcoritoare. În plus, înainte sau după film, spectatorii se pot delecta cu îngheţată, sucuri naturale proaspăt stoarse, sandwich-uri şi produse din cafea chiar în cafeneaua dezvoltată de Cinema City în parteneriat cu Strauss România.

La nivel naţional, Cinema City operează în prezent multiplexuri în Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Arad, Cluj, Târgu Mureş, Bacău, Baia Mare, Brăila şi Constanţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro