Joi, 28 martie 2024 - 8:43:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fabrica de Arme de la Cugir angajează 500 de persoane


11 februarie 2012

armeFabrica de Arme Cugir va angaja în perioda următoare aproximativ 500 de persoane pentru a putea onora contractele de furnizare armament şi muniţie închieate în urma participării la cel mai mare târg de tehnică militară din lume.

Târgul „SHOT Show“ are loc în fiecare an la sfârşitul lunii ianuarie în Las Vegas – SUA. Din România a participat o delegaţie din care au făcut parte reprezentanţi ai companiei Romarm, Ministerului Economiei şi fabricilor de producţie specială de la Cugir.

Potrivit directorului Romarm, Vasile Crişan, au fost încheiat patru contracte, în valoare de mai multe milioane de euro. Trei dintre acestea sunt cu parteneri din SUA, iar unul cu o cmpanie din Azerbaidjan. Societatea din Cugir mai derulează un contract cu Ministerul Apărării, privind fabricarea unei arme automate cu care să fie doatată Armata.

Fabrica de Arme SA are în prezent aproximativ 700 de angajaţi, urmând ca după angajările preconizate în săptămânile următoare să se ajungă la 1.200. Societatea exportă de mai mulţi ani în SUA, prin intermediul companiei Century Armas arme de vânătoare. Produsele româneşti au fost prezentate la târg, la standul Century Arms. Cealaltă companie, SC Cugir SA, are peste 1.500 de angajaţi şi produce, de asemenea, tehnică militară pentru export.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro