Vineri, 29 martie 2024 - 2:31:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


HP a lansat primul ultrabook de business


19 martie 2012

LaptopulHP aduce în România modelul HP Folio13, primul ultrabook din portofoliul companiei şi, totodată, primul ultrabook de business. Subţire şi uşor, noul ultrabook funcţionează neîntrerupt până la 9 ore, dovedind astfel cea mai mare autonomie a bateriei de pe piaţa mondială de ultrabook-uri.
Ultrabook-ul dispune şi de un număr mare de porturi, inclusiv un port dedicat pentru Ethernet, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu mai au nevoie de alte accesorii externe pentru a le susţine activitatea.


Cu o grosime de nici 18 mm şi un display Brightview HD(2) cu diagonală de 13,3 inci, HP Folio13 cântăreşte 1,5 kg. Sutinut de cele mai noi modele de procesoare Intel® Core,HP Folio13 integrează, de asemenea, Intel Rapid Start Technology, o soluţie care îmbunătăţeşte viteza de iniţiere a sistemelor interne, ajutând astfel utilizatorii să economisească timp.


folioPentru acei utilizatori care trebuie să lucreze în condiţii cu iluminare slabă, HP Folio13 e prevăzut şi cu o tastatură retroiluminata. O gamă variată de porturi, inclusiv pentru conexiuni RJ-45 şi USB 3.0, le oferă utilizatorilor flexibilitatea de a se conecta uşor la informaţia de care au nevoie. HP Folio13 încorporează un hard-disk SSD de 128 GB ce asigură timpi scurţi de răspuns şi un plus de fiabilitate. Unul dintre modelele HP Folio13 disponibile pe piaţa include şi un chip TPM Embedded Security, care protejează datele din e-mail-uri, precum şi informaţia stocată pe hard-disk.


Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului model HP este tehnologia HP CoolSense, o tehnologie ce utilizează elemente de hardware şi software inteligent pentru a face posibilă o răcire mai bună a ultrabook-ului.
Folio13 include şi HP ImagePad, iar gamă de caracteristici avansate ale echipamentului este completată de HP TrueVision HD Webcam, pentru imagini HD mai clare şi mai luminoase, şi de sistemul de sunet Dolby Advanced Audio. HP Folio13 poate fi configurat să susţină diferite sisteme de operare Microsoft Windows, inclusiv Windows 7 Professional. O garanţie de trei ani de zile este disponibilă pentru toţi utilizatorii care aleg opţiunea HP Care Pack.


HP Folio13 este disponibil la distribuitorii autorizaţi HP din ţară şi pe www.hpbrandstore.ro la preţul de 4.999 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro