Joi, 28 martie 2024 - 6:25:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Idilă între politicieni/Oana Niculescu Mizil se iubeşte cu Marian Vanghelie


18 ianuarie 2012

oana-marianMarian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil sunt cuplul momentului. Pe cei doi PSD-işti se pare că nu îi interesează gura lumii şi au recunoscut recent că formează un cuplu, deşi nici unul dintre ei nu este divorţat. Oana Niculescu-Mizil a scris pe blogul personal că zvonurile din presă sunt adevărate, dar că doreşte să i se respecte intimitatea.


"Da, este adevarat, Marian Vanghelie si cu mine alcatuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc si nu ne este rusine sa recunoastem, chiar daca relatia noastra a fost si va ramane una discreta. Dupa cum se stie, el a facut public faptul ca suntem impreuna, iar eu il sustin, chiar daca am negat la un moment dat. Asa mi s-a parut firesc, in acel moment, sa il las primul pe el sa isi asume aceasta relatie, barbateste, iar acesta este unul dintre lucrurile care imi plac cel mai mult la el. Barbatia, onestitatea, ambitia si faptul ca isi asuma faptele si opiniile fara a da inapoi. Dar, mai ales, imi place la Marian tandretea cu care ma inconjoara si pe care nu o banuiam la prima vedere. Este un om inteligent si un barbat de incredere.


Avem o relatie fireasca, frumoasa, care a evoluat de la sine. Traim o "intamplare" umana speciala, dar atat de obisnuita, care ne face fericiti si care nu supara pe ceilalti, atat timp cat amandoi suntem niste oameni liberi. Atat eu cat si Marian ne-am separat de sotii nostri si suntem in relatii foarte bune cu ei.


Eu si Jimmy suntem separati de la sfarsit anului trecut, dar am ramas foarte buni prieteni. Este un om minunat, caruia ii datorez mult in devenirea mea. Va avea mereu un loc in sufletul meu.
Ne-ar bucura pe mine si Marian, in egala masura, ca presa sa se ocupe mai putin de relatia noastra, mai ales in contextul actual. Asadar, ii rog pe jurnalisti, pe aceasta cale, sa ne respecte intimitatea, noua si celor apropiati noua", a scris Oana pe blogul personal.


„Primarul care este” a recunoscut mult mai repede relaţia cu colega lui din PSD. Vanghelie susţine însă că nu i-a fost infidel soţiei sale, Charlotte, cu care are împreună un fiu, Alexandru. Cum este posibil? Acesta a dezvăluit că s-a despărţit, în urmă cu un an, de cea care i-a fost parteneră de viaţă timp de 28 de ani.


"Relaţia mea cu Oana este foarte naturală şi normală! Ceea ce dumneavostră nu ştiţi este că atât eu, cât şi doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunţăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare relaţia nostră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului şi a tuturor problemelor, eu şi soţia mea nu mai avem o relaţie aşa cum am avut în ultimii 28 de ani", a declarat Marian Vanghelie în emisiunea "CanCan Tv", de la Kanal D.
Marian Vanghelie are 43 de ani şi este căsătorit încă de la vârsta de 18 ani cu Charlotte.

Cei doi au un fiu, pe nume Alexandru. Oana Niculescu Mizil este cu şapte ani mai tânără ca acesta şi este măritată cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, cu care formează un cuplu din 1997.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro