Joi, 28 martie 2024 - 5:24:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Începe perioada reducerilor


7 ianuarie 2012

ReduceriCei care au rămas cu ceva bani în buzunar după Sărbători pot profita acum de reduceri substanţiale. Magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt pline de afişe cu promoţii, iar vestea bună este că din 15 ianuarie, preţurile vor scădea şi mai mult.

Perioada reducerilor va începe pe 15 ianuarie şi se va încheia pe 15 aprilie, iar comercianţii sunt dispuşi să reducă preţurile cu până la 80%, numai să nu rămână cu marfa nevândută. Pentru asta, însă, ei trebuie să notifice primăriile, să anunţe la ce produse vor să facă reduceri şi cu cât, precum şi perioada exactă de 45 de zile în care vor face comercializa produsele la preţ redus.

Mulţi dintre patronii de magazine renunţă la aceste formalităţi şi profită de faptul că legea nu le interzice să facă promoţii după bunul plac. Doar soldările trebuie anunţate autorităţilor. Aşa se face că deşi mallurile sunt pline de sute de magazine cu reduceri, iar la primării, doar câţiva comercianţi anunţă că urmează să facă soldări.

Soldări sau reduceri, important este ca preţul produselor să scadă iar acest lucru se va întâmpla pe perioada următoarelor 3 luni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro