Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:58:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Piritex a intrat în insolvenţă


28 aprilie 2012

piritexCompania Piritex, deţinută de omul de afaceri Petrică Usurelu, a intrat în insolvenţă, iar Casa de Insolvenţă Transilvania a fost numită administratorul judiciar al importatorului şi distribuitorului de materiale pentru decoraţiuni interioare.

"Reorganizarea judiciară în procedura insolventei este o provocare atât pentru managementul companiei, cât şi pentru administratorul judiciar. Piritex este unul dintre principalii jucători pe segmentul materialelor pentru amenajări interioare, iar în perioada următoare vom analiza cele mai bune soluţii pentru a menţine avantajele pe care firma le are faţă de concurenţi şi pe care aceasta le oferă clienţilor", a declarat într-un comunicat Rudolf Vizental, Managing Partner CITR.


În 2010, Piritex a avut o cifră de afaceri de 34,7 mil. euro şi o pierdere netă de 1,8 mil. euro, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice.
Piritex distribuie mocheta, covoare, linoleum, parchet, adezivi şi accesorii, asigurând şi servicii de transport, montaj şi întreţinere a produselor comercializate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro