Vineri, 29 martie 2024 - 4:05:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşti Shopping City deschis fără avize de funcţionare


17 noiembrie 2012

Deschiderea celui mare mare mall din afara Bucureştiului a dat naştere mai multor discuţii. Primul care a anunţat că Ploieşti Shopping City nu are toate avizele necesare a fost Valerian Manta, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Prahova, care a spus în Colegiul Prefectural de astăzi, că noul centru comercial nu a respectat autorizaţia de contrucţie potrivit căreia ar fi trebuit construit un sens giratoriu în zonă.

Prefectul Marius Sersea a anunţat că din informaţiile sale Ploieşti Shopping City a primit o amendă din partea ISU Prahova, deoarece nu au solicitat înainte avizul de funcţionare de la pompieri.

Prefectul Sersea a evitat să se pronunţe asupra altor avize care erau necesare pentru funcţionare, dar potrivit surselor noastre niciunul din magazinele care funcţionează deja în noul mall nu au înfiinţat puctele de lucru pentru a putea lucra legal.

Aşadar, noile informaţii ne demonstrează încă odată, că deschiderea Ploieşti Shopping City a fost făcută doar pentru că fusese anunţată cu mult înainte şi nu pentru că toate lucrările au fost finalizate ca la carte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro