Vineri, 29 martie 2024 - 11:49:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO : Prima orologerie din România s-a deschis, astăzi, la Ploieşti


29 iunie 2012

Ceas_colombina__61867_zoomPrimul concept - store specializat în orologerii mecanice din România s-a deschis astăzi la Ploieşti. Situat pe strada Elena Doamna, magazinul îşi propune o întoarcere în istorie, îmbinând rafinamentul designului exclusivist cu înalta calitate a produselor menite să contureze, ferm, interiorul oricărui imobil, cu o amprentă unică de rafinament.

Orologeria PRIMO MINUTO, casa ceasurilor cu stil, s-a născut din dorinţa de a acoperi un segment aproape inexistent pe piaţa autohtonă a decoraţiunilor interioare. În cadrul showroomului PRIMO MINUTO veţi descoperi orologii mecanice de calitate superioară, cu un design păstrat peste secole. Orologiile cu mecanisme de provenienţă elveţiană, germană sau italiană reprezintă veritabile opere de artă, prin îmbinarea dintre precizia maeştrilor ceasornicari europeni alăturată de măiestria prelucrătorilor în lemn de pe tot întinsul continentului.

Orologiile se pot realiza şi la comandă, în atelierele firmei, după preferinţele clientului. Clientul poate opta pentru diferite esenţe lemnoase, simple sau ornamentate manual prin sculptură aurită cu foiţă de aur sau cu intarsii – o tehnică ce constă în încrustarea în lemn a unor fâşii de os, fildeş sidef sau lemn de altă culoare pentru a alcătui un desen.

Produsele Primo Minuto sunt promovate şi de magazinul online www.primominuto.ro

orologia_5 orologia
orologia_3 orologia_1
orologia_4 orologia_2

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro