Vineri, 29 martie 2024 - 10:15:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gratiela Gavrilescu - Jurnal de campanie 15 mai 2016


16 mai 2016


 

Sună „distant” AUDIENŢE, dar faptul că, de foarte mulţi ani, programul acestora nu a mai fost respectat la Primărie, este un motiv de nemulţumire pentru ploieşteni şi poate chiar una dintre cauzele pentru care lucruri simple, cum ar fi repararea băncilor din parcuri, refacerea locurilor de joacă degradate şi salubrizarea zonelor publice aglomerate nu se fac bine şi la timp.

Mi-au spus-o ploieştenii cu care m-am întâlnit, astăzi, în zonele şoseaua Vestului, Aurora, Podul Înalt, care s-au mai plâns şi de înălţimea exagerată a bordurilor ori de faptul că autobuzele regiei ar trebui înlocuite, cât mai curând, cu unele moderne, nepoluante.
Revenind la problema audienţelor: sunt de părere că este foarte bine ca primarul să calce cu picioarele lui pe trotuarele pe care merg ploieştenii, să circule, măcar din când în când, cu aceleaşi autobuze şi tramvaie cu care circulă ei, să cumpere din aceleaşi pieţe, să îşi plătească taxele, personal, la aceleaşi ghişee, să traverseze strada la aceleaşi semafoare, să facă apel la Poliţia Locală şi să trimită, din când în când, de pe adresa altcuiva, o petiţie online, ca să vadă reacţia instituţiei la solicitările ploieşteanului ”fără pile”.

Cu siguranţă, eu voi face asta!

Dar mi se pare esenţial să ai, ca primar, şi un program de audienţe, pe care ploieştenii să îl cunoască şi să aibă certitudinea că îl respecţi.
Nu toate problemele oamenilor pot fi discutate la colţ de stradă, în piaţă sau la coada la ghişeu!

A fi un primar informat ”de la sursă” şi un primar popular nu e totuna cu a fi populist şi împrăştiat!

Am discutat, astăzi, cu ploieştenii pe care i-am întâlnit în campanie şi despre programul meu electoral, ”Cele 110 măsuri pentru Ploieşti”. M-am bucurat să constat că unii dintre ei erau destul de bine informaţi, alţii - auziseră despre el şi doar câţiva nu aveau nici cea mai vagă idee.
Tema noilor spitale, Judeţean şi de Pediatrie, s-a aflat, în continuare, în prim-plan. Nou intrate în discuţie, la iniţiativa cetăţenilor: pieţele volante, foarte bine primite de doamnele în vârstă, care doresc să evite drumurile lungi şi obositoare, dar şi de tinerele mămici, care vor să aibă cât mai la îndemână fructe şi legume proaspete, pentru bebeluşi. Acestora din urmă le-am atras atenţia şi asupra iniţiativei, pe care doresc să o înaintez viitorului consiliu local, ca municipalitatea să vină în sprijinul tinerelor aflate în concediu pre şi postnatal, asigurându-le gratuitate pe transportul în comun.

Consilierii ALDE, cu siguranţă, mă vor susţine. Şi o vor face şi ceilalţi, dacă, într-adevăr, îşi doresc să vină în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor familiilor tinere!

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit (şi) această filă din jurnalul meu de campanie, celor care aţi dorit să discutaţi astăzi cu mine şi, nu în ultimul rând, colegilor mei din ALDE, candidaţi pe listele noastre de consilieri sau nu, tineri voluntari şi mai puţin tineri, care mi-aţi fost şi îmi sunteţi aproape!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:








































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro