Joi, 25 aprilie 2024 - 12:27:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


După aproape 2 ani de la dispariţia avionului malaysian, a fost găsit corpul pilotului. În viaţă!


14 februarie 2016

Vă reamintesc faptul că, în martie 2014, avionul a dispărut în mod misterios. Cei doi taiwanezi au declarat că au descoperit corpul pilotului, în vârstă de 53 de ani, în apropierea localităţii lor. Pilotul prezintă semne puternice de deshidratare şi după 16 ore de somn şi-a revenit. El a fost identificat după amprentele digitale.

Pilotul nu a putut spune nimic autorităţilor pentru că suferă de amnezie retrogradă, boală apărută în urma unui stres puternic. Medicii au declarat că amnezia retrogradă este un mecanism inconştient de autoapărare. Pilotul este foarte slăbit şi se pare că anumite zone ale creierului au suferit grave leziuni care au dus la această amnezie.

Medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte recuperarea completă a pilotului. Cu toate că au fost efectuate căutări ale avionului dispărut, autorităţile nu cunosc cauzele care au dus la dispariţia avionului, a celor 12 membri ai echipajului şi a 227 de pasageri.

Cu câteva luni în urmă, a fost dat publicităţii raportul întocmit de mai mulţi specialişti independenţi. Aceştia susţineau că avionul a fost deturnat şi nu ar fi fost un accident. Au fost lansate multe ipoteze cu privire la dispariţia avionului. Multe dintre acestea susţineau ipoteza unui atac terorist, în urma căruia avionul ar fi fost deviat de la traseul său şi dus într-o zonă secretă.

Apariţia pilotului în apropiere de o localitate taiwaneză ridică multe semne de întrebare. Rămâne ca ancheta să fie redeschisă şi pilotul să poată să-i ajute pe anchetatori. În primele zile de la dispariţia avionului, au fost voci care l-au acuzat pe pilot că ar fi implicat în dispariţia avionului.

Familiile pasagerilor au oferit 5 milioane de dolari persoanei care putea să dea informaţii despre avion. Avionul a dispărut în 8 martie, după ce decolase din Kuala Lumpur, Malaezia cu destinaţia Pekin. Căutările au durat mai multe săptămâni şi s-au efectuat în oceanul Pacific cu ajutorul vapoarelor, submarinelor şi a avioanelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro