Joi, 28 martie 2024 - 8:36:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2017


7 ianuarie 2017

Probabil mulţi au auzit de Nostradamus şi tot atât de mulţi nu ştiu cine a fost acesta. Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist şi farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediţie a apărut în 1555.

În urmă cu 500 de ani, Nostradamus a prezis că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia, iar prima ţară cucerită va fi România: „Din Rusia vor năvăli în masă, distrugătorul va ruina acel oraş, va fi violenţă, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”. Însă nimeni nu are certitudinea că, într-adevăr, aşa se va întâmpla

Până acum, nu se ştie care i-au fost sursele de inspiraţie pentru previziunile sale, dar pe vremea sa se spunea că a folosit o maşinărie a timpului în a cărei “oglindă” a văzut poze cu viitorul. Multe dintre prezicerile sale s-au adeverit şi tot atât de multe nu, astfel, de-a lungul timpului, cercetătorii i-au studiat textele în speranţa de a mai descoperi o profeţie care fusese omisă de către predecesorii lor.

De asemenea, cei care au interpretat textele lui Nostradamus au declarat că acesta a prezis încă din anul 1555 că Italia va fi zguduită de cutremure puternice în 2016, dar şi că tot în 2016 va începe Al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani.

În legătură cu ceea ce va aduce anul 2017 pentru omenire, Nostradamus a făcut o serie de previziuni, iar unul dintre personajele principale este Italia. Tot Nostradamus a anunţat că, începând cu anul 2017, Statele Unite ale Americii vor agita apele la nivel politic, creând un haos mondial.

Alte predicţii pentru 2017:

În America Latină vor exista conflicte pe scena politică

Cea mai mare ameninţare din viitor va veni din partea teroriştilor şi a armelor biologice

Va avea loc un aşa numic Război Cald, numit aşa din cauza încălzirii globale şi a diminuării resurselor

Italia se va confrunta cu dificultăţi financiare, cu o creştere a şomajului şi a creditelor

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro