Marţi, 19 martie 2024 - 9:55:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O teorie a conspiraţiei susţine că lumea se va termina în octombrie 2017


12 ianuarie 2017

S-a mai prezis că Nibiru va lovi Terra. David Meade este autorul cărţii ”Planet X - The 2017 Arrival”, despre care spune că se va ciocni de Terra în toamna acestui an.

Autorul cărţii conspiraţioniste Planet X - The 2017 Arrival  susţine că o stea, pe care o numeşte geamăna Soarelui, vine spre Sistemul Solar din polul sud, aducând cu sine 7 obiecte cereşti, printre care şi planeta Nibiru, despre care spune că se va ciocni de Terra.

Acest eveniment ar trebui să se întâmple în octombrie 2017, după spusele autorului. În contextul traiectoriei sale dinspre polul sud, acesta dezvăluie că „acest lucru face observarea dificilă, trebuie să zbori la mare altitudine peste America de Sud cu o cameră excelentă.”

Autorul susţine că în cartea sa aduce dovezi ştiinţifice, dar cititorii susţin că acestea se transformă în argumente religioase. Un critic spune că „pe site-ul său [al autorului] se concentrează pe fapte, ştiinţă şi „dovezi” astronomice pentru a atrage unii cititori, dar după câteva zeci de pagini începe să devină religios pentru aproape 40 de pagini, mai mult de o treime din carte, aducând în discuţie viziuni şi vise.”

Acesta continuă, dezvăluind că „autorul menţionează de un număr de ori cum unele lucruri sunt „fapte” pentru că „Dumnezeu a zis aşa în Biblie” şi vorbeşte iar şi iar despre Judeca de Apoi.”

Părerea mai pertinentă vine din partea comunităţii ştiinţifice, care nu susţine existenţa planetei Nibiru.

Nibiru este diferită faţă de Planeta 9, numită şi Planeta X, a cărei existenţă a fost propusă de astronomii de la Caltech în ianuarie 2016.

S-a mai prezis că Nibiru va lovi Terra în septembrie 2015. Apoi în decembrie acelaşi an. S-a spus şi că va lovi planeta în decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayaş. Chiar înainte de toate acestea, s-a mai spus că va distruge Pământul în 2003.


Sursa: Daily Mail


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro