Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:48:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sătul de România!


24 aprilie 2014
Adrian PASCU

Nu sunt un patriot şi nici nu cred că voi deveni vreodată. Nu exista nimic în ţara asta care să trezească patriotismul într-un tânăr şi, consider că cei care susţin că iubesc România sunt ipocriţi. Nu ai de ce să iubeşti ţara asta. Nu ai de ce să vrei să o schimbi, pentru că nimeni nu va reuşi vreodată, iar asta este realitatea crudă, realitatea pe care am senzaţia că nimeni nu o vede, sau toţi refuză să o vadă.

România înseamnă jeg, înseamnă hoţi, înseamnă Ponta, înseamnă Basescu, înseamnă Bianca Dragusanu şi Mircea Badea. Oricât ne-am dorii noi, cei care detestăm toate aceste personaje, să le ignorăm, nu putem. Nu vom avea niciodată o minte liniştită şi ageră, pentru că nu ni se va permite, pentru că Loredana Chivu nu ar mai vinde atunci. M-am săturat de absolut toţi cei care apar în ziare şi la televizor,

M-am săturat de manele, m-am săturat de caterincă, m-am săturat de şmecheri, m-am săturat de spăgari, m-am săturat de femei mai uşoare ca niciodată şi de bărbaţi care beau Ciucaş îmbrăcaţi doar într-un maiou alb … sau aproape alb. M-am săturat de grătarele de 1 mai în pădure şi de bmw-urile cu număr de Bulgaria

M-am săturat rău de tot de Antena 3, m-am săturat de aroganţa lui Mazare, m-am săturat de Ponta (care exact acum când scriu aceste rânduri ne explică nouă muritorilor de rând cum că, el, defapt, nu i-a zis “FĂ” ministrului apei şi că cine crede altfel este băsist. M-am săturat de Gigi, Giovanni, Meme, cei care nici măcar barbaţia necesară nu au avut-o astfel încât să suporte cu stoicism 2-3 ani de puşcărie, pe care şi ei şi noi ştim, că o merită din plin.

M-am săturat de toţi cei care adoră toate aceste femei ieftine de la televizor. M-am săturat de Capatos cu ai săi libidinoşi. M-am săturat de Serghei Mizil, de Ana Maria Mocanu, de Mara Banică. Toţi aceşti oameni care într-o societate sănătoasă şi normală erau maxim paznici de noapte/maturatoare la Kaufland.

Cum se poate trezi o ţară în condiţiile în care este reprezentată de toţi cei de mai sus?! Nu se va trezi niciodată. Nu se va trezi pentru că nu ne place să muncim, pentru că Salam e artist şi nu mâncare, pentru că profesorii sunt incredibil de slab pregătiţi, pentru că bunul simţ e considerat un defect, pentru că dacă respecţi esti fraier, pentru că niciodată nu apreciem ceea ce avem, pentru că dăm 3000 de lei pe un telefon cand noi producem 1000 de lei pe lună, pentru că pieţele, supermarketurile şi mallurile sunt pline, în timp ce bibliotecile sunt goale, pentru că sperăm că dacă dăm bani la biserica şi zicem un “Doamne Ajuta!” o să ne meargă bine … de ce nu ... lui Gigi i-a ieşit “combinaţia” până la urmă, nu?!

NU! NU! NU!

Nimeni nu vrea, sau chiar nu poate să observe tristeţea din jur. Nu mai vezi oameni fericiţi. Nu vezi decât oameni trişti pe stradă, care aşteaptă să treacă saptămânile cât mai repede, până la ziua de salariu. Zilnic vezi oameni care se duc la “serivici” şi care nu mai au strop de plăcere a vieţii in ei, oameni care nu mai ştiu să se bucure, orice s-ar întâmpla, oameni care cred ca aşa e normal!

NU, NU AŞA E NORMAL!

Nu e normal ca Ponta să iţi fure zilnic baniI din buzunar. Nu e normal ca politicienii să îşi ia vacanţă după vacanţă. Nu e normal ca majoritatea elevilor şi studenţilor să nu cunoască în aproximativ 16 ani de şcoală, un professor remarcabil !!

Nu e normal ca un om să refuze să îşi dea demisia din postul de selecţioner al Naţionalei de fotbal a României, deşi este blamat de toţi suporterii. Nu este normal ca Mitică să fie încă în libertate, alături de Mircea Sandu. Nu e normal să fim sfidaţi în orice moment al zilei, de cei care au ştiut şi au vrut să fure şi să păcălească.

Acesta e doar un moment de furie, unul din multele astfel de momente. Ajungi la 22 de ani (după ce te trezeşti de tot din prostia adolescenţei) să vezi ce e în jur, să vezi că un copil lăsat la 18 ani fără sprijinul parinţilor moare de foame, pentru că nu ştie ce are de făcut în viaţă. Nimeni nu e pregătit pentru nimic, nu suntem pregătiţi decât să fim furaţi, jigniţi şi batjocoriţi de … manelişti şi politicieni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro