Marţi, 19 martie 2024 - 9:57:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


După tăcere, urmează politică


9 decembrie 2014

Nu suntem perfecţi prin construcţia noastră şi nici simetrici nu suntem. Sunt momente în viaţa fiecăruia, când nu ne regăsim cu noi înşine, darămite o construcţie de orice natură, care are coagulate în jurul ei personalităţi şi caractere diferite. Unele dintre punctele nevralgice ale vremii, este situaţia politică actuală din ţara noastră. Nu putem spune că este un moment de cumpănă, însă fără doar şi poate, în următoarea perioadă de timp se face o predare de ştafetă şi o revizie doctrinară în toate formaţiunile politice. Un trend ascendent se iveşti pentru următorii ani, dinspre zona ONG-urilor, implicate tot mai mult în proiecte de susţinere şi promovare a unor vectori politici. Mark Twain spunea că: "Cetăţeanul care consideră că veşmintele politice ale comunităţii sale s-au ros şi, totuşi, păstrează tăcerea şi nu se agită pentru a-i da un nou veşmânt – acela este un cetăţean necredincios, un trădător".

Un suflu nou impus sau indus în politica românească, se cere a parcurge etapele electorale ale următorilor ani.

Consider că societatea civilă trebuie să participe activ la elaborarea proiectelor pe termen lung, care vor parcurge etape importante de schimbare şi modernizare a ţării şi în acelaşi timp vor marca momente istorice, pentru viitorul îndepărtat al României.

În orice conjunctură şi moment de răscruce, trebuie păstrate autenticitatea şi idealurile poporului român.

Se vorbeşte despre mediul online, ca despre o lume ireală. Nu este adevărat. Mentalităţile sunt în continuă schimbare şi trebuie să acceptăm evoluţia tehnologiei şi beneficiile acesteia în societate. Ni se pare poate ceva anormal să promovăm în mediul virtual idei, valori şi principii. Este o cale cât se poate de benefică, prin intermediul căreia circulă informaţia în timp real dintr-un capăt în celălalt ale planetei.

Într-un cuvânt, trebuie să ne obişnuim cu ideea că şi campaniile electorale viitoare se vor purta intens în lumea virtuală, având rezultate pozitive în lumea reală.

Un lucru e cert. Formaţiunile politice ale viitorului, vor trebui să-şi introducă în statut ca fiind recunoscute în structurile lor şi organizaţiile online.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro