Vineri, 29 martie 2024 - 5:23:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Medicamentele vs Naturistele in finala SĂNĂTĂŢII: 0 - 4!


14 iunie 2015

Acum ceva vreme, am fost afectat de o boala contemporana, nascuta in laboratoarele de cercetare, cu efecte devastatoare asupra sanatatii si a calitatii vietii. Am fost extrem de afectat atat psihic cat si fizic si dupa o perioada de documentare, m-am hotarat sa-mi tratez organismul folosind numai retete milenare, aplicate atunci cand nu exista industria chimico-farmaceutica. Pentru a invinge boala, am decis ca trebuie sa-mi cresc foarte mult sistemul imunitar, doborat de oboseala si de stresul cotidian.

Am ales sa incep cu produsele apicole, folosite de multe civilizatii antice. De la un magazin naturist din localitate mi-am cumparat laptisor de matca, propolis si polen. Citisem pe internet ca exista o "reteta minune" folosita de dna. Monica Tatoiu pentru invingerea cancerului. Daca dna. Tatoiu s-a vindecat, de ce sa nu incerc formula aplicata de dansa? Mi-am preparat "mixtura magica" conform retetei si am inceput s-o consum. Rezultatele au fost uimitoare: intr-o saptamana si cateva zile, organismul meu a rectionat spectaculos. Am eliminat toxinele. Transpiratia nu a mai fost urat mirositoare si atat de abundenta ca inainte. S-au dus mirosurile neplacute de transpiratie, de picoare tinute 12 ore in bocanci de protectie, totul este de domeniul trecutului.

In paralel cu "mixtura magica" am consumat laptisor de matca zilnic, luat pe o lingurita de miere de albine, conform indicatiilor din prospect. Alta surpriza majora, tot intr-un timp relativ scurt (2 saptamani): imi sunt suficiente 5 ore de somn pe noapte! Nici nu-mi vine sa cred, dupa foarte multe ore de lucru in fabrica zilnic, imi sunt suficiente cateva ore de somn pe noapte! Inainte de inceperea tratamentului naturist, daca nu dormeam cel putin 8 ore / noapte, a doua zi eram complet daramat. Este incredibil cata energie poate sta intr-o masura atat de liliputa de laptisor de matca ...

Vazand ca rezultatele sunt incredibile dupa un timp destul de scrut (cand scriu aceste randuri, am exact 4 saptamani de tratament naturist), am contactat-o pe Dna. Ileana Preda Chiosila cerandu-i cateva sfaturi privind produsele cu care este bine sa suplimentez tratamentul. I-am explicat ca doresc sa-mi cresc foarte mult imunitatea organismului, i-am spus ca am cumparat de la magazinul dansei cateva produse apicole, dar ca nu mi se par suficiente. Dansa mi-a pregatit un cosulet cu alte produse care sa-mi mareasca imunitatea: miere de albine cu catina si polen, comprimate cu ulei de catina (de 900 mg) si pastura. Am inceput si consumul acestora, rezulatele vi le voi spune in curand.

Pentru ca rezultatele tratamentului cu produsele din poza sunt incredibil de bune, vizibile cu ochiul liber pe pielea mea cumplit de afectata, am decis scorul Finalei Sanatatii: 4 - 0 pentru naturiste (fix 4 saptamani mi-au luat sa ajung aici).

Cu mana pe inima va recomand sa incercati produsele naturiste si pentru orice afectiune, este bine s-o consultati pe Dna. Ileana Preda Chiosila care este extrem de amabila si foarte bine pregatita (felicitari dna. Chiosila).

Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro