Marţi, 19 martie 2024 - 11:29:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oamenii ne dezamăgesc


20 octombrie 2015

Laşitatea şi linguşeala sunt probe elocvente ale demascării imposturii în detrimentul devotamentului.

Se spune că mediul politic românesc este găunos şi că această zonă tinde să fie sinonim minciunii. Cert este că telenoveliştii, experţi în sportul datului cu părerea au fost sondaţi. Conform rezultatelor obţinute, cu un scor covârşitor, românii hulesc politicienii şi slujbaşii la stat, dar adulează Sfintele Moaşte neglijând industria şi maşinăriile de făcut bani din spatele acestora. Beneficiarii? Personaje care nu dau socoteală în faţa judecăţilor lumeşti.

Escrocheriile mari din pricina cărora slujbaşii de la stat sunt catalogaţi căpuşe la bugetul ţării, se crede că sunt generate de breasla politicienilor.

Situaţia sau mai bine zis starea de fapt a momentulului din spaţiul public românesc este frica. Simulată sau instaurată de drept, unii o trăiesc, iar alţii o speculează. Media emite dejecţii şi urcă pe TV spectacol obscen. Avem copii. Ne gândim oare la viitorul lor? Suntem experţii datului cu părerea, însă dezbinarea dintre inşi duce la  opacitate şi moartea aspiraţiilor de viitor.

Îi neglijăm pe cei dragi, uităm să trăim şi luăm cu noi acasă problemele de la servici, acutizate de gânduri şi neajunsuri.

De ce ne pierdem încrederea în cei mai buni prieteni? Pentru că trăim într-o junglă citadină. O junglă urbană în care se duce o luptă văzută şi nevăzută de care pe care, iar instinctul animalic ieşit la iveală din spiritul fiecărui individ face ca interesul să ademenească chiar şi cele mai bune intenţii.

Lesne de înţeles este că astăzi foarte mulţi factori nocivi ne afectează şi ne influneţează deciziile şi optica, dar relaţia interumană trebuie să ducă la un consens relaţionar pentru a înainta spre concretizare acţiuni, idei şi planuri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro