Miercuri, 24 ianuarie 2018 - 1:32:29
EUR
EURO = 4.6656 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.8059 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Moartea nu are culoare politică. Doar ucide!


25 ianuarie 2016

Sistemul sanitar din România este o catastrofă. La conducerea Ministerului Sănătăţii s-au perindat o grămadă de incompetenţi numiţi politic, care au lins mierea din butoiul acestui minister plin de bani.

La un moment dat, am crezut că economistul Gheorghe-Eugen Nicolăescu a fost născut pentru a conduce Ministerul Sănătăţii. S-au schimbat guverne, s-au schimbat miniştri, individul ăsta a fost aproape mereu în fruntea acestui minister. În spitalele României mor oamenii cu zile, în chinuri, înjosiţi, în degradare umană, într-un mod nedemn de a muri. Mai Nicolăescule, mai javră ordinară, ministru' politic ce eşti. Tu şti câţi oameni au murit din incompetenţa ta în spitalele ministerului pe care l-ai condus? La tine nu contează decât banii pe care îi lingi din butoi, vieţile oamenilor nu au nici o valoare. Eşti un animal!

Mă uit că s-au înfiinţat CAS-uri, instituţii care stau pe maldăre de bani, care împart şi vehiculează sume astronomice. Mai CAS-urilor, în particular CAS Prahova, eu, subsemnatul Constantin Iancu, câţi bani v-am dat de când muncesc în România? Câţi bani aţi cheltuit cu mine, în ultimii 20 ani (că sunt inginer de 20 ani)? Mai CAS Prahova, mai Octavian Cătălin Maguleanu, Cătălin Stoea, Georgiana Albulescu unde sunt banii mei pe care vi i-am dat de 20 ani? Mai conducerea CAS Prahova, de ce mi-aţi furat banii, nenorociţilor?

Mai oameni buni, să ne înţelegem, sunt inginer de 20 ani, totdeauna am lucrat cu carte de muncă şi am avut un salariu relativ decent. Şi contribuţiile la CAS au fost pe măsură. Mai Nicolăescule, unde dracu' sunt banii mei plătiţi lunar? Nu că nu aş şti unde, întrebam şi eu aşa... .

Mi-aţi trimis prin poşta o panaramă numită card de sănătate. Mai animalelor de la CAS Prahova şi din Ministerul Sănătăţii, câţi bani sunt pe cardul ăsta, de când cotizez la voi? Dacă mă duc să-l bag în bancomat şi să cer un extras de cont, ce obţin idioţilor? Nimic, absolut nimic! Deci voi mă furaţi de 20 ani... Nu că nu aş fi ştiut.

Din nefericire, mama mea, pensionara MAPN, a avut de-a face cu sistemul de sănătate ticăloşit al României. Suferă de parkinson, o boală degenerativă incurabilă a zilelor noastre. A trebuit să o conduc de mai multe ori la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, la secţia Neurologie, unde şefa de secţie era doctoriţa Marilena Costache. Este incredibil ce-am putut să văd acolo. O mare de oameni pe culoarul de la Neurologie care o aşteptau pe dna. dr. Costache să se sinchisească să-i consulte, pe fiecare după... posibilităţile materiale.

Mă uitam îngrozit cum o individă care nu are absolut nici o treabă cu medicina, îşi umplea buzunarele cu spăgi şi le prescria bolnavilor tratamente "din carte". Este şi asta o metodă de tratament şi de a face bani, să aplici strict litera cărţii. Dacă moare pacientul, n-a avut zile săracul ... .

Mă întrebam în sinea mea, ce înseamnă un infractor. Ăla care fură o găină, ăla care fură un miliard, sau ăla care ia şpagă doar un milion şi-ţi prescrie piramidon ca să trăieşti? Fiind vorba despre viaţă şi moarte, am conchis că infractorul este ăla care îţi ia şi ultimul milion din buzunar prescriindu-ţi piramidon în loc de Requip ca să trăieşti.

La conducerea CAS Prahova s-au perindat o grămadă de incompetenţi politici până acum (toţi cu "salarii nesimţite"). La conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au schimbat conduceri peste conduceri. Parcă ultimul director a fost arestat de DNA pentru şpagă.

Dar oamenii mor în continuare în acest spital, DNA-ul nu poate reţine Moartea nici măcar pentru 24 ore. DNA-ul combate doar corupţia, nu şi incompetenţa. DNA-ul nu ştie că Secţia de Neurologie a fost condusă de şpăgăriţa Marilena Costache, medic primar neurolog şpăgar. DNA-ul nu ştie şi nu are cum să ştie că din cauza acestei şpăgăriţe, o mare de lume (care aşteaptă umil consultaţia pe holul Spitalului Judeţean Ploieşti) suferă. DNA-ul nu ştie că anual mor sute de oameni din cauza acestei şpăgăriţe incompetente.

Oamenii plătesc CAS dar mor pe capete pentru simplul motiv că medicii nu răspund în faţa nimănui, pentru că DNA nu poate reţine moartea, care nu are culoare politică. Doar ucide şi atât!

În foto, neuroloaga morţii, dna. dr. Costache Marilena. Fugiţi oameni buni de ea, dacă vreţi să trăiţi! Nici măcar nu mai întreb cine o ţine în funcţie pe şpăgăriţa asta.

Sursa foto: Facebook


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(2020 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Cristi Cimpeanu foto

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa deveniti irascibil si exista riscul sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura, pe care o veti regreta mai tarziu.Daca va urcati la volan, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca riscul de accidente este sporit. Este indicat sa fiti foarte precaut si sa nu raspundeti la eventualele provocari ale altor soferi. In contextul astral tensionat de azi, va sugeram sa amanati intalnirile de afaceri taur La locul de munca sau in afaceri, este foarte posibil sa survina evenimente neprevazute, care determina diverse intarzieri si amanari.Ar fi bine sa nu contati pe finalizarea unei tranzactii sau a unei negocieri programate pentru azi.Daca aveti de luat decizii dificile, puteti sa va bazati pe intuitie
GEMENI RAC
gemeni Se intrevede o zi destul de buna in plan profesional, cu conditia sa va temperati tendinta de fi excesiv de critic cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa fiti cat mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita sa se ajunga la cearta. Spre seara este posibil sa va intalniti cu o ruda mai in varsta, care va da o veste buna. rac In prima parte a zilei este posibil sa faceti cateva drumuri scurte. Aveti posibilitatea sa rezolvati atat probleme profesionale, cat si personale. S-ar putea sa deveniti irascibil si sa aveti reactii exagerate. Va sfatuim sa fiti precaut, mai ales daca va aflati la volan, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu si sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.
LEU FECIOARĂ
leu In plan profesional sau in afaceri este posibil sa fiti nemultumit din cauza ca rezultatele muncii depuse in ultima vreme nu sunt la inaltimea asteptarilor.Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare si sa va temperati tendinta de a provoca discutii in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei, partenerul de viata v-ar putea face o surpriza placuta. fecioara In contextul astral dificil al zilei de azi, este posibil sa deveniti irascibil, riscand sa tensionati relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri.Daca trebuie sa conduceti masina, va sfatuim sa fiti foarte atent si precaut, fiindca riscul de a fi implicat intr-un accident este mult mai mare decat in alte zile.In relatiile cu prietenii si cu familia, este indicat sa dati dovada de flexibilitate si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poata ajunge usor la cearta
BALANŢĂ SCORPION
balanta In plan profesional sau in afaceri, este posibil sa deveniti nerabdator si sa va propuneti sa finalizati cat mai repede un proiect inceput cu cateva zile in urma. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa luati decizii neinspirate si sa faceti greseli costisitoare.Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata, pentru ca azi exista riscul sa se transforme in cearta. Daca va ganditi sa faceti o calatorie, ar fi bine sa o amanati scorpion La locul de munca sau in afaceri, este posibil ca relatiile cu colegii sau cu partenerii sa fie incordate din cauza unor neintelegeri.Ar fi bine sa amanati discutiile si deciziile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina.Inainte de a face promisiuni familiei, va recomandam sa va analizati cu obiectivitate posibilitatile financiare.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Este de asteptat sa va simtiti in forma si plin de energie. Aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri.Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere si cu copiii. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni decat daca sunteti sigur ca le puteti respecta. capricorn Un prieten v-ar putea propune o colaborare sau asocierea intr-o afacere promitatoare. Va recomandam sa nu luati o decizie astazi. Puteti sa va ocupati de diverse probleme din camin si sa terminati activitati incepute mai demult. Ar fi bine sa tineti cont de dorintele partenerului de viata si sa nu va opuneti ideilor si initiativelor familiei
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei este posibil sa nu va simtiti in cea mai buna forma fizica si intelectuala, probabil din cauza oboselii acumulate in ultima vreme.Este recomandabil sa amanati deciziile importante in activitatea profesionala sau in afaceri si sa va limitati la activitati de rutina. Ar fi bine sa evitati eforturile intense si calatoriile lungi. pesti Se anunta o zi agitata, cu multe probleme de rezolvat atat la locul de munca sau in afaceri, cat si in camin. Va recomandam sa nu va grabiti si sa nu luati decizii in pripa.In relatiile cu colegii ar fi bine sa tineti cont de contextul astral tensionat al zilei si sa nu provocati discutii in contradictoriu.Este o zi buna pentru activitati de rutina, care nu necesita o buna cooperare cu cei din jur
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 ianuarie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro