Joi, 23 februarie 2017 - 4:29:38
EUR
EURO = 4.5217 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 4.3066 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Run Codruţ, run, lumea "se râde"...


24 februarie 2016

Colaboratorul nostru Codruţ Gabriel Cojocaru a ajuns bufon pe reţelele de socializare. Nu pentru că poartă pantalonii invers sau îşi încheie nasturii de-a-ndoaselea la sacou, doar pentru că este consilier al viceprimarului cu atribuţii de primar al Ploieştiului.

Dl. Cristian Ganea, un tip inimos, i-a oferit jobul de consilier personal lui Codruţ. Puştiul, necopt la minte şi ne-trecut prin viaţă a dorit să-i mulţumească dl-ui Ganea cum s-a priceput el: i-a dedicat de ziua de naştere a dânsului un editorial în cotidianul nostru, în care l-a elogiat cum a ştiut el.

Dragul meu Codruţ, îmi pare nespus de rău ca eşti un puşti naiv care nu şti cum se recompensează românii când primesc un loc de muncă. Să-ţi spun eu: trebuia să cumperi două ciozvârte de vacă, o vadră de vin şi-o ţuică şi să i le duci acasă dl-ui Ganea. Nu să scri un elogiu la adresa dansului! Aşa funcţionează lucrurile în România de zeci de ani dragul meu, altfel ... "se râde" lumea de tine! Oricum dl. Ganea nu ţi le-ar fi primit, iar tu nu ajungeai de "râsul lumii".

Nu fi supărat că "se râde" lumea de tine, run, run Codruţ! Câteva genii contemporane au închinat, de-a lungul timpului, diferite ode conducătorilor. Ştiţi de ce, "măi ăia" care "vă râdeţi"? Doar ca s-o ducă şi ei niţel mai bine, d-aia! Ei nu aveau bani să cumpere ciozvârte de vacă, vinuri şi "alte alea". Presupun că cei care "vă râdeţi" de Codruţ aţi citit câte ceva din operele lui Coneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu.

Dacă un om care îi mulţumeşte şefului lui că l-a adunat de pe stradă şi i-a dat o bucată de pâine a ajuns "sa se râdă" lumea de el ... este trist. Nu i-a dus "darul acasă", nu i-a dat şpagă, doar i-a adus un elogiu de ziua lui de naştere. Codruţ, ai greşit, ai încălcat un obicei românesc străvechi!

Run Codruţ, run, fă ce ştii tu mai bine, potriveşte vorbele, lasă lumea "să se râdă", că şi de Forrest Gump "s-a râs" lumea.
Ar fi bine să laşi politica pentru cei care sunt făcuţi s-o facă, ar fi bine să te retragi din administraţie şi să laşi locul vacant unuia care "se râde de tine" şi urmează-ţi calea. Găseşte-ţi o fată "umanistă" care să te înţeleagă şi să-ţi fie alături.

Cotidianul nostru online îţi va publica materialele şi vei rămâne colaboratorul nostru drag, chiar dacă lumea "se râde" de tine. Politicienii se schimbă, lumea care "se râde" se re-orientează, noi tot aici vom fi. Şi nu avem absolut nici un motiv "să ne râdem".

Materialul elogiativ la adresa viceprimarului cu atribuţii de primar, care i-a dat un codru de pâine lui Codruţ, a fost şters de mine, proprietarul site-ului http://stiriactuale.ro. Îmi cer scuze lumii "care se râde" de Codruţ pentru măsura luată în pripă, dar astăzi eram prea ocupat cu reparaţia unei maşini CNC (http://www.danobatgroup.com/en/milling-boring/bed-type-centres/ta-a) de pe urma căreia manâncă o păine o gramadă de oameni care muncesc şi nu au timp "să se râdă". Am republicat materialul lui Codruţ, ca să "ne râdem ca(u) tonţii".

Bibliografie:
1. Winston Groom - Forrest Gump
2. http://www.click.ro/vedete/celebritati/oda-lui-vadim-tudor-pentru-elena-ceausescu
3. http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1134209-creatiile-optzeciste-ale-poetilor-tudor-paunescu.htm

În continuare, materialul scris de Codruţ Gabriel Cojocaru cu ocazia zilei de naştere a dl-ui Cristian Ganea, ca mulţumire pentru că l-a adunat de pe stradă, a avut încredere în el şi i-a oferit un codru de pâine (amară - nota ing. Constantin Iancu). Vă rog să citaţi sursa cu link, dacă o veţi folosi în continuare pentru "a vă râde".

Oamenii buni dăinuiesc veşnic prin iubire

Avem un sens şi viaţa ni se scurge într-o constantă, precum cursul acelor de ceasornic. Simţim în piept inima bătând precum orologiul şi ne întrebăm uneori: Până când? De la prima gură de aer respirat cu poftă în plămânii fragezi de prunc şi până la suflarea cea de pe urmă, când poveştile vieţilor noastre iau sfârşit, pe tot acest parcurs complicat, marcăm diferite momente.

Ne trăim clipele, fericindu-ne bucuriile, ne plângem tristeţile, avem împliniri, realizări, eşecuri, pierderi şi dezamăgiri. Toate împletite în ceea ce ne reprezintă şi ne marchează existenţa.

Sunt oameni care îşi lasă amprenta asupra noastră şi alături de care luptăm pentru idealuri şi scopuri comune. Interacţionăm cu persoane care ne călăuzesc paşii, ne ghidează drumul şi alături de care reuşim să depăşim momentele în care visele se năruie, speranţele dispar, iar jocul vieţii pare să ia o nouă întorsătură.

Buchet cu flori de câmp ne este viaţa. Buchet care îşi adaugă de la sine câte o floare, precum într-un pastel, cromatica fiind dată de momentele diverse ale fiecărei zile. A cugeta o clipă este păcat. Timpul este ireversibil şi nu socotim că în marea învolburată a vieţii din timpul celor mai frumoşi ani ai tinereţii, suntem precum în vânt petale străvezii. Când în valurile tulburi, învăluiţi de curaj nebunesc ne avântăm şi suntem pe cale să ne înecăm, călăuzitori ai paşilor noştri ne întind colacul de salvare. Necondiţionat şi pios să ne plecăm în faţa celor care fără de tăgadă ne-au fost şi ne sunt alături indiferent de împrejurare.

Pentru anii de muncă asiduă, încununaţi cu vastă experienţă din care împărtăşindu-mi cu drag, mi-aţi acordat parte din timpul dumneavoastră preţios, pentru încredere, pentru sfaturile bune, pentru dojenile părinteşti şi pentru că existaţi, vă mulţumesc! Şi pentru că la şiragul anilor dumneavoastră încă unul astăzi se adaugă, vă urez din suflet la mulţi ani fericiţi, om blând şi bun, domnule primar Cristian Ganea!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(825 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Ati fost victima unui accident de circulatie? Noi va ajutam sa obtineti banii cuveniti din asigurarea RCA

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu fotoHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Se pare ca azi va preocupa in mod special caminul si diversele reparatii sau imbunatatiri in locuinta. Sunteti intr-o forma fizica foarte buna si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Este posibil sa ajungeti la discutii aprinse cu partenerul de viata in legatura cu investitiile planificate pentru casa. Va recomandam sa aveti rabdare. In curand veti sta mai bine cu banii. taur Dimineata s-ar putea sa simtiti nevoia sa faceti cateva schimbari prin casa si aveti sanse sa reusiti. Fiti pregatit sa faceti cateva drumuri si sa cheltuiti ceva mai mult decat v-ati asteptat! O ruda mai in varsta s-ar putea oferi sa va ajute cu bani. Profitati de ocazie! Astazi, cheia reusitei este o buna organizare.
GEMENI RAC
gemeni Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice, chiar daca va preocupa chestiunile de afaceri. La serviciu, intuitia va poate fi de mare ajutor, dar este indicat sa tineti cont si de parerile colegilor. Spre seara, este posibil ca o ruda mai in varsta sa va ceara ajutorul intr-o problema de sanatate. rac Persoanele mai tinere din familie va apreciaza planurile de reamenajare a locuintei, insa ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste neplacuta in legatura cu o ruda si sa va pregatiti pentru o calatorie. Situatia nu este chiar atat de grava pe cat pare.
LEU FECIOARĂ
leu Se pare ca aveti, in sfarsit, resursele financiare pentru a face in casa schimbarile pe care le visati. Pentru aceasta, va trebui sa mergeti la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Ar fi bine sa stabiliti de acasa lista de cumparaturi. Odihniti-va mai mult! fecioara Aveti posibilitatea sa terminati o lucrare in casa, inceputa cu ceva timp in urma. O ruda mai in varsta din familie este dispusa sa va ajute financiar, dar va incerca sa va impuna ideile sale. Evitati o cearta care ar putea sa afecteze relatiile de familie! Spre seara, este posibil sa primiti un cadou deosebit de la persoana iubita.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Se pare ca sunteti hotarat sa va ocupati mai mult de problemele casnice. In prima parte a zilei aveti ocazia sa descoperiti o oferta imobiliara avantajoasa. Pentru deciziile importante, ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Va sfatuim sa va ascultati intuitia si sa evitati orice fel de speculatii. scorpion Daca aveti de gand sa faceti anumite schimbari in locuinta, ziua de azi este tocmai buna, pentru ca va puteti baza pe sprijinul celor din jur. Va recomandam sa nu va enervati daca o ruda apropiata, incercand sa va ajute, va agaseaza cu sfaturi numeroase. Organizati-va cat mai riguros si incercati sa nu va propuneti mai mult decat puteti face!
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Nu este recomandabil sa va programati activitati importante astazi, pentru ca este posibil sa survina o serie de evenimente neprevazute. In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti de alergat pentru a rezolva cateva probleme ale casei. Aveti mari sanse de reusita, inclusiv intr-o chestiune financiara. Va sfatuim sa va ascultati intuitia. capricorn Ziua de azi este favorabila in plan profesional si in afaceti, dar si activitatilor casnice si diverselor reparatii sau schimbari in locuinta. Acum este momentul sa va puneti ideile in practica, mai ales ca beneficiati si de ajutorul familiei. Ca sa puteti duce totul la bun sfarsit, ar fi bine sa nu va implicati in prea multe activitati simultan.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Se pare ca sunteti hotarat sa incepeti o lucrare complexa si originala, la care va ganditi de ceva timp. Puteti sa faceti schimbari importante in locuinta. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte in interesul familiei. Ar fi bine sa nu cheltuiti sume mari fara sa va sfatuiti cu partenerul de viata. pesti Se pare ca aveti problemele de natura sentimentala si nu este exclus sa deveniti melancolic. Dupa-amiaza, va reveniti si este posibil sa va dedicati activitatilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrarile de reparatii, renovare sau curatenie. Va recomandam sa nu ii neglijati pe cei mici.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 februarie 2017
Autentificare
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
stiriactuale.ro