Joi, 25 aprilie 2024 - 3:15:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Despre inginerul mediocru mătrăşit pe vremuri de la Xenia pentru incompetenţă. Episodul II (Zmeul)


5 martie 2016

Acelaşi zmeu a comis-o şi data trecută când era ăla mic şi nesuferit la primărie. La fel de îngust în viziune şi gândire, dar de la două etaje mai jos, Heathcliff-ul administraţiei acum judeţene îşi însuşeşte diverse capodopere arhitecturale, repostând pe Facebook descrierile acestora de pe Wikipedia după care îşi dă singur like. Oare doreşte să sugereze că a contribuit şi el cu ceva la construcţia sau la proiectarea vreunui proiect măreţ sau e simplă frustrare a neîmplinirilor şi nerealizărilor sale?

Astfel de belele amuzante, să experimenteze pe sabia lor, nu plătite de la bugetul de stat.

Auzi că au tras un tun şi te întrebi cum? Logica lor e simplă. Fac pe tehnocraţii şi joacă la cacealma. Demnitatea? Ce-i aia? O lasă acasă urcându-se cu picioarele pe naivii care cred în ei. Aceştia sunt băieţii succesului garantat.

După ce te-ai căpătuit cu un pulifrici ca sfătuitor cumsecade, este tardiv să-l mai întrebi după ce te umple de respect: "Şi tu, Brutus?"

Uneori tragem ponoasele prostiei celor pe care îi socotim loiali şi îi scoatem din cazanul cu proşti, îi scuturăm şi încercăm să le deschidem calea spre evoluţie.

Pare fabulos faptul că un individ incompetent reuşeşte să-şi ascundă nepriceperea, realizând o capodoperă profesională de toată frumuseţea cu ajutorul şiretlicului de asumare pe furiş a muncii altora.

Studiu de caz

Care este forma cea mai avansată de scrânteală?

Răspuns pentru microcefali: Forma de măsură a indicelui de inteligenţă se situează cam aşa: aproape de normalitate pe scara demenţei primii sunt imbecilii urmaţi de idioţi, iar cel mai mare grad îl au cretinii.

 

Acest material este un pamflet şi vă rugăm să îl trataţi ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur şi simplu... întâmplătoare!

 

Semnat: Zvonerul şi Răspândacu'

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro